Carra har tro på avansement

Jamie Carragher mener at de røde bør ha erfaring nok til å kunne håndtere bortekampen mot Marseille i Champions League. Bolton-manager Gary Megson optimistisk før morgendagens kamp.

Tirsdag 11. desember spiller Liverpool mot Marseille i heksegryten på Stade Velodrome i siste gruppespillskamp i Champions League. Begge lag står med syv poeng, og en eventuell vinner er sikret avansement. Jamie Carragher mener Liverpool har den nødvendige erfaringen til å sikre seieren som trengs.
- Det vil bli tøft og en vidunderlig atmosfære i Marseille. Noen av oss spilte på stadion i UEFA-cupen for et par år siden, så vi vet hvor hardt det kan bli. Men det vil også bli en vanskelig kamp for Marseille.

- Jeg synes ikke at Liverpool bør frykte noen. Vi har gode spillere, og vi forventer å gjøre det bra.

- Vi har stor tro på de spillerne vi har, men jeg er sikker på at de vil føle det samme. De har gode spillere. Det viste de på Anfield.

- Men vår erfaring og måten vi har spilt på i Europa de siste årene bør gjøre oss optimistiske.

- Avansementet er i våre egne hender, og etter den starten vi hadde i gruppen, er vi henrykt over å kunne dra til Marseille med skjebnen i egne hender.

Men i øyeblikket forsøker Carragher å konsentrere seg om ligaen, hvor Liverpool er ubeseiret. I morgen venter Bolton på Anfield.
- Vi har et par kamper før vi reiser til Frankrike, og det begynner med Bolton. Forhåpentligvis kan vi fortsette å dundre in scoringer inntil da, men nå må vi la den kampen synke inn i bevisstheten og konsentrere oss om ligaen.

Megson er optimistisk
Bolton-manager Gary Megson har tro på at "The Trotters" kan overraske på Anfield. Bolton beseiret Manchester United 1-0 forrige helg, og de håper å ta en ny skalp i morgen.
- Vi skulle like å bli laget alle minst vil møte fordi vi får gode resultater, sier Megson.

- For Liverpool flyter det godt i øyeblikket. De scorer mål, holder buret rent og alt går deres vei. Det vil bli en stor oppgave, men vi står foran en utfordring, og jeg ønsker at spillerne skal heve seg til oppgaven.