Carra kan få venstreback-rolle

Mye tyder på at Jamie Carragher kan bli brukt på venstrebacken i EM-kvalifiseringskampene mot Israel og Andorra. £4 for å se juniorsemifinalen.

Mye tyder på at Englands landslagssjef Steve McClaren vil bruke Liverpool-stopper Jamie Carragher som en nødløsning på venstrebacken i de to kommende EM-kvalifiseringskampene mot Israel og Andorra. Landslagssjefen klør seg nemlig i hodet over mangelen på venstrebacker før disse to kampene i slutten av måneden, ettersom Ashley Cole må stå over Israel-kampen grunnet suspensjon, mens Wayne Bridge gjennomgikk en kneoperasjon på tirsdag.

- Jeg er henrykt over Carraghers form. Mot Barcelona og Manchester United spilte han fantastisk, og for meg fremstår han som en av Liverpools største spillere, selv om han ofte ikke får den oppmerksomheten han fortjener, sier McClaren til engelsk presse.

- Han er en spillertype som ethvert lag trenger. En kar som gjør jobben sin i det stille. Han er en spillertype som savnes sårt når han ikke er tilgjengelig. Jeg er glad for at han spiller så bra nå. Det er noe vi trenger. Vi trenger formspillere i disse viktige kampene, legger landslagssjefen til.

Billettpriser juniorsemifinalen
Billettkontoret på Anfield opplyser at det vil koste £4 å komme inn på semifinalen i FA Youth Cup mot Newcastle kommede mandag. Kampen har som kjent avspark kl. 20.00 skandinavisk tid mandag kveld,og The Kop vil være åpent for publikum. £4 er prisen på inngangsbilletten for voksne. For barn og pensjonister koster det bare halvparten. Man kan betale ved inngangen.