Carra klar til å lede de røde

Carragher håper at Benitez lar ham få spille i Reading. Rafa bekrefter at enkelte førstevalg vil bli brukt, og at Leto, Lucas og Itandje vil spille. Han stoler samtidig på Jack Hobbs.

- Heller kamper enn trening
Jamie Carragher nærmer seg 500 kamper totalt for Liverpool og scouseren håper han får spille flest mulig kamper framover, også i Carling Cup. Midtstopperen er med i troppen mot Reading i kveld, og kan bli den rutinerte spilleren som Rafael Benitez velger ved siden av debutanten Jack Hobbs. Manageren har bekreftet at Sami Hyypiä vil bli spart, mens Daniel Agger som kjent er skadet.

- Jeg elsker å spille kamper, og jeg vil være på banen så ofte som mulig, bekrefter Carragher til Liverpool Echo. - Jeg kommer ikke til å sette noen rekorder når det gjelder å score mål, slik at jeg får prøve å gjøre det i antall spilte kamper.

- Jeg har alltid sagt at jeg heller vil spille enn å trene, slik at det ikke er noe problem om manageren tar meg ut på laget i kveld.

Carra har tidligere sagt at han er glad for at Jack Hobbs nå får en sjanse til å vise seg fram, og blåser litt av at mange nå vil se på ham som en farsfigur for den unge forsvareren.

- Jeg er ikke så sikker på det med at jeg skal ta vare på ham, det kan bli slik at han må holde et øye med meg! For å være ærlig bryr jeg meg ikke om hvem jeg spiller sammen med så lenge jeg selv er på laget. Vi har alle våre egne jobber å gjøre og de som manageren tar ut vil være klare til spill.


Leto & Co vil spille
Det ligger i kortene at flere av nøkkelspillerne vil bli hvilt i Carling Cup, men samtidig sier Rafael Benitez at han vil bruke noen spillere som spilte på lørdag mot Birmingham og ellers i stor grad benytte de seniorspillerne som har fått minst spilletid så langt i 2007/08. De gir grunn til å tro at det er få unggutter som vil være på banen eller benken på Madejski Stadium. En av dem vil være Jack Hobbs, som kommer inn i midtforsvaret hvor Liverpool nå har tynt med cover. Benitez sier at han ikke har noen betenkeligheter med å gi Hobbs sin debut.

- Noen av de som spilte mot Birmingham vil også spille mot Reading, bekrefter Rafa. ? Vi må bare analysere hvem som bør spille og hvem som bør spares.

- Vi behøver også å se på spillere som Leto, Lucas Leiva og Itandje. Det vil være meningsløst å ha dem i troppen uten å gi dem spilletid. De vil spille, og hvis du er involvert i Carling Cup, FA-Cup og Champions League vil de få flere sjanser.

- Vi har to spillere i hver posisjon nå etter at Fabio Aurelio og John Arne Riise er klare av sine skader, og vi må bruke troppen. Det eneste unntaket er i midtforsvaret, hvor vi ikke har begrenset med muligheter.

- Vi kjenner til Jack Hobbs. Han har vært med oss på treningsleir foran de to siste sesongene, så vi vet nøyaktig hva han står for. Hvis vi bruker ham på laget vil det være fordi han er god nok, og ikke fordi vi ønsker å eksperimentere. Og Jack er god nok.