Carra neppe klar til Reading-kampen

Jamie Carragher rekker neppe å bli friskmeldt i tide til Reading-kampen. Andriy Voronin tror Liverpool vil holde tritt med Arsenal utover vinteren.

Liverpool Daily Post melder at Jamie Carragher er i ferd med å tape kampen mot klokka for å bli friskmeldt i tide til lørdagens bortekamp mot Reading. Midtstopperen fikk som kjent en smell i ribbeina da han kolliderte med lagkamerat Pepe Reina i søndagens kamp mot Bolton.

Morgenavisen i Liverpool skriver at Rafael Benitez høyst sannsynlig ikke tar noen risker med sin verdifulle midtstopper før de meget viktige kampene mot Marseille i Champions League og Manchester United i ligaen i neste uke.

Dette styrker bare teorien om at Jack Hobbs får sin første ligakamp fra start på lørdag, selv om Benitez også har mulighet til å flytte inn Alvaro Arbeloa som midtstopper dersom Steve Finnan blir kvitt sin leggskade i tide.

Voronin tror Liverpool kan holde tritt med Arsenal
Arsenal har fått mye skryt for sitt offensive spill denne sesongen, etter å ha gjort 54 mål på 24 kamper etter gårsdagens poengdeling mot Newcastle på St James' Park. Liverpool er imidlertid ikke mye dårligere, med 51 mål på 23 kamper. Til sammenligning har Manchester United bokført 39 scoringer på 22 kamper denne sesongen, mens Chelsea har 40 scoringer på 23 kamper.

Andriy Voronin tror at Liverpools offensive spill og scoringshumør vil medføre at de forblir i tetstriden i ligaen.

- For meg fremstår Arsenals lagånd som deres fremste styrke. De har ikke mange superstjerner, men besitter mange veldig talentfulle spillere som jobber hardt for hverandre. De er utvilsomt et av de beste lagene i Europa, og leder ligaen og er garantert avansement i Champions League nettopp av den grunn. De fortjenter all den skryt de kan få, sier Liverpools ukrainske spiss til LFC Magazine.

- Selv om Arsenal har gjort det veldig bra, så vet alle at ligaen er en ekstremt lang prosess, og vi er ikke langt bak. Av og til har det vært et problem for oss å score mål, men vi skaper i alle fall plenty med sjanser nå. Dersom vi kan fortsette å utnytte dem, er det ingen grunn til at vi ikke skal oppnå suksess og kjempe om titlene mot slutten av sesongen. Det tror jeg på, legger han til.