Carra roser unggutter

Jamie Carragher mente det også var noe positivt å hente fra tapet på Stamford Bridge. Jack Hobbs føler at han nå står bedre rustet til å steppe inn på førstelaget.

Utslått av Carling Cup og over to måneder til neste kamp i Champions League blir det nå framover full fokus på Premier League for Liverpools del, ispedd en dash med FA-Cup.

Jamie Carragher og Jack Hobbs er skuffet over at en semifinaleplass røk på Londons vestkant, men begge mener at kampen vil ha vært nyttig for noen av de unge spillerne.

- Det var blandede følelser i garderoben etterpå, forklarer Carra. - Man var skuffet over å ha blitt slått ut av cupen, men vi må også være stolt over noen av de prestasjonene som ble gjort. Noen av de unge guttene gjorde det bra utpå der.

- Jack spilte bra i midtforsvaret mot Shevchenko og Lucas spilte i en posisjon han kanskje ikke pleier å være i bak spissen, men han var veldig bra.

- I en cupkamp er det klart at resultatet er alt som betyr noe, men jeg mener likevel at det var en av våre beste kamper borte mot Chelsea. Det tatt i betraktning av at vi var uten våre to beste offensive spillere i Fernando Torres og Steven Gerrard.

- Vi har spilt borte mot Chelsea noen ganger de siste årene og har ikke scoret. Vi scoret ikke denne gangen heller, men det faktum at vi spilte bra med et lag som ikke hadde spilt sammen før må være noe vi kan ta med oss.

- Frank Lampard og Joe Cole synes å score mange mål på skudd som forandrer retninger, fortsetter Jamie. ? Årsaken til det er at de skyter ofte og de treffer mål. Det er kanskje noe vi kan lære fra Chelsea. Jo mer du skyter, jo større er sjansene for at du kan få litt heldige mål.

- Det var den hardeste kampen jeg har spilt så langt, erkjente 19-årige Jack Hobbs etterpå. - Fra det tempoet som var i kampen, til deres effektivitet i kontringspille, var det en vanskelig kamp.

- Det var en stor opplevelse å spille mot en av de beste angriperne i verden i Shevchenko, og jeg føler at jeg har lært mye. Jeg ville likevel heller ha vunnet kampen.

- Resultatet var skuffende og jeg synes vi var uheldig ved scoringene, spesielt ved den første.

- Jeg har fått noen sjanser i Carling Cup, slik at det faktum at vi nå er ute gjør det enda mer skuffende for meg personlig.

- Jeg føler uansett at jeg nå er bedre rustet enn tidligere til å kunne steppe inn på førstelaget hvis det er behov. Jeg har lært mye de siste ukene.