Carra stoler på at Rafa blir

Real Madrid er igjen på managerjakt. Rafa skal stå høyt på ønskelista. Warnock om å forlate Anfield. City-kampen må omberammes?

Igjen skriver avisene at Real Madrid er på managerjakt, og igjen blir det hevdet at Rafael Benitez står øverst på lista. Det skal ha vært på et møte etter kampen i Tyskland i midtuka at klubbens sportsdirektør fikk beskjed om å hente inn ny manager. For bare et år siden var det sist kontakt mellom Madrid og Rafa. Den gangen endte det med at manageren takket nei, og skrev under en ny kontrakt med Liverpool. Rafa var fristet. Født og oppvokst i klubben regner mange med at han en eller annen gang kommer til å bli sjef for Spanias mektige hovedstatslag.

Timingen virker imidlertid ikke å være den beste for de som forsøker å lokke Rafa bort. Friske penger inn i klubben gjennom oppkjøpet fra Hicks og Gillett, nytt stadion planlagt ferdig i 2009, og forhåpentligvis større muligheter til å vinne Premier League, kan gi mange spennende sesonger på Anfield de neste årene. Carra er en av dem som tror spanjolen blir. Til The Independent sier han følgende:

- Jeg ser ikke noe bedre for Rafa enn nettopp Liverpool. Her er han egen sjef og kan styre kjøp og salg av spillere på en bedre måte. I Valencia beviste han at han er en av de beste managerne som finnes. Rafa har også gjort en meget god jobb her. Alle spillerne trives under hans lederskap og endringene som har skjedd på Anfield i løpet av 2-3 år er formidabel. Kommende sesong ønsker vi å bli enda bedre, og gjøre det enda skarpere i ligaen.

Warnock: - Lett å forlate Anfield
Stephen Warnock forsvant i transfervinduet i januar, etter å mislykkes i å kjempe om fast plass på laget et par sesonger. Blackburnspilleren sier det ikke var vanskelig valg å bytte arbeidsgiver da tilbudet fra Rovers kom:

- Det var en av de enkleste avgjørelsene jeg har tatt. Jeg ønsket ikke å bli en spiller som om ti år hadde sittet og sett tilbake på en karriere med 50 kamper for Liverpool. Det ville ikke vært en god karriere for meg. Jeg vil alltid ønske Liverpool alt vel, men situasjonen min var frustrerende. Jeg var blitt en glemt mann.

City-kampen må omberammes?
Dersom Manchester City slår Blackburn i dag, er de klar for FA-Cupens semifinale. Den går av stabelen samme helgen vi er satt opp til å spille spille mot dem i Manchester. Oppgjøret vil da måtte få ny dato. Kampen står foreløpig oppsatt som planlagt lørdag den 14. april.