Carra tror Barca ville fått problemer i PL

Jamie Carragher tror Barcelona ville ha slitt med å bli blant de fire beste i Premier League. Mark Hughes ønsker å hente Bellamy tilbake. Ferguson misunnelig på LFC.

Jamie Carragher kaster en brannfakkel til Barcelona-leiren før morgendagens møte på Nou Camp. Midtstopperen sier til engelsk presse at han tror Barcelona ville ha slitt med å bli blant de fire beste i Premier League.

- Man kan si at Barcelona er verdens beste lag for øyeblikket, men jeg tror alle de beste i England ville komme foran de fire beste i Spania om vi hadde spilt en miniliga. Jeg ser en god del spansk fotball på TV om lørdagskveldene. Det er en fin måte å slappe av på etter egne kamper. Jeg liker å se topplagene som Barcelona og Real Madrid i aksjon, for du kan alltid lære ting.

- Men jeg anser Premier League som den beste ligaen som finnes, og jeg diskuterer dette med de spanske spillerne på Anfield hele tiden. De sier La Liga er best, mens jeg sier at Premier League er best. Jeg er kanskje inhabil siden jeg er engelsk, men jeg foretrekker Premier League fordi jeg mener det blir servert mer spennende fotball der.

Hughes vil ta Bellamy tilbake
Etter helgens oppstyr rundt Craig Bellamy har nå Blackburn-manager Mark Hughes hintet om at han er villig til å hente waliseren tilbake til Ewood Park til sommeren. Både The Independent og The Daily Telegraph melder dette i dag. 27-åringens fremtid på Anfield kan synes usikker etter hendelsene i Portugal i forrige uke, og det rapporteres at Hughes har sagt fra til Blackburn-styret at han akter å stå først i køen om Liverpool skulle ønske å selge spissen igjen. I tillegg til Blackburn rapporteres også Aston Villa-manager Martin O’Neill å vurdere et sommerbud på Bellamy.

Bellamy får for øvrig støtte fra uventet hold etter episoden i Portugal. Tidligere Manchester United-spiller, nå manager i Sunderland, Roy Keane, har kastet seg inn i debatten på waliserens side.

- Fotballspillere er bare mennesker, og gjør feil. Mye av det som blir skrevet i avisene er uansett voldsomt overdrevet. Jeg tar det som er skrevet i tabloidene med en klype salt, siteres Keane.

Deco kaster ved på bålet
Etter at alle verdens aviser har brukt krigstyper etter episoden med Bellamy og Riise i Portugal, benytter nå Barcelona-stjernen Deco anledningen til å kaste mer ved på bålet.

- Det er spillere som drikker alkohol i Barcelona også, men aldri i den grad deres spillere gjorde i Portugal. Våre kulturer er forskjellige, siteres han av The Times.

Barcelona har hatt sine egne problemer å stri med før kampen, med Samuel Eto’o som har nektet å spille, og intern krangling mellom nevnte spiller og andre medlemmer av troppen.

- Alt er fint nå. Alle lag har sine problemer, men Eto’o er fortsatt en stor spiller og vi trenger han, kommenterer Deco, som ellers benytter anledningen til å skryte av Steven Gerrard.

- Steven Gerrard er den beste spilleren i Premier League. Han besitter mange kvaliteter, er bevegelig og angriper når han kan. Jeg tror han trives i Liverpool, men om han ønsket å spille i Spania ville han klare omstillingen lett.

- Jeg tror det blir vanskeligere å spille mot Liverpool enn det var mot Chelsea, fordi Benitez er spansk og kjenner La Liga og spillerne her så godt. Jeg så Liverpool slå AC Milan i Champions League-finalen i 2005, og jeg har aldri sett maken til kamp. Den viste hvilken styrke og karakter Steven Gerrard besitter.

- Vi er ikke favoritter
Lagkameraten Xavi prøver å flytte presset over på Liverpool før morgendagens kamp, ved å hevde at Barcelona på ingen måte er favoritter.

- For å slå Liverpool må vi spille intelligent. Vi kan ikke bli involvert i noen ”krig”, for det vil passe det engelske laget. Nøkkelen i denne første kampen ligger i å stoppe deres kreative midtbanespillere. Karer som Steven Gerrard og Xabi Alonso er farlige til enhver tid. Dersom deres midtbane ikke fungerer, vil heller ikke angrepet deres være effektivt.

- Vi kan ikke kalle oss selv favoritter. For øyeblikket er det 50-50, men etter kampen i morgen kveld håper vi at vi kan si at sjansen er 80-20 for at vi går videre, sier midtbanestjernen til skysports.com.

Ferguson misunnelig på Liverpool
Manchester United-manager Alex Ferguson legger i dag ikke skjul på sin frustrasjon over at Liverpool står med langt flere seire i Europacupen/Champions League enn hans klubb. Det er tydelig at dette er noe som irriterer United-sjefen kraftig.

- Når man ser på klubbene som har vunnet turneringen, så kunne vi ha gjort det bedre. Jeg gjør unntak for klubber som AC Milan og Real Madrid som har vært eksepsjonelle, men andre klubber som Ajax, Bayern München og Liverpool har vunnet fire eller fem ganger, mens vi bare har vunnet to ganger. Jeg mener vi burde ha gjort det bedre, og over de neste årene vil vi også gjøre det, uttaler han til engelsk presse før denne ukens kamper i Champions League.