Carra vil ikke spille mot Tyskland

Jamie Carragher har bedt om å ikke bli uttatt til Englands privatlandskamp mot Tyskland. O'Neill mente det ikke var frispark. Flere kampreaksjoner fra Rafa. Dårlig dag for utlånsspillerne.

Jamie Carragher holder fast på avgjørelsen om ikke å spille mer for det engelske landslaget, og skal ifølge The Daily Mail nå ha bedt om ikke å bli inkludert i troppen til privatlandskampen mot Tyskland 22.august. En tropp som Steve McClaren skal offentliggjøre kommende fredag.

Carra ønsker å fokusere på sin klubbkarriere, og stenger trolig med dette døren for godt for mer spill for England. Midtstopperen har spilt hele 185 kamper for klubb- og landslag de tre siste årene, og får støtte av manager Rafael Benitez i sin avgjørelse. Også spanjolen tror det er fornuftig av scouseren å fokusere på å prøve og vinne et ligagull før karrieren er over.

Carragher skal ha begynt å skjønne at årene er i ferd med å innhente ham.

- Jeg har ikke så mange år igjen av karrieren, og de går fort. Jeg er desperat etter å vinne ligaen før karrieren er over, sier han.

Stopperen skal ha sett hvordan Paul Scholes og Alan Shearer blomstret på klubblaget etter at de sluttet på landslaget, og han håper nå på samme effekt.

O'Neill misfornøyd med frispark-avgjørelsen
Aston Villa-manager Martin O'Neill mente at Liverpool aldri skulle ha vært tildelt frisparket som Steven Gerrard gjorde seiersmålet på i dagens ligaåpning.

- Jeg syntes Gerrard hadde sparket ballen for langt foran seg, og at han spilte seg til frisparket. Jeg syntes ikke det var noen forseelse. Petrov prøvde å nå ballen selv. Men det betyr ingenting hva 42 000 mennesker mener, det er dommeren som har gitt frisparket og Gerrard scoret på det. Det var skuffende for oss, uttalte han etter kampslutt.

- Vi startet kampen like bra som dem. Men etter at de fikk det første målet mistet vi litt selvtillit, og vi kom litt på etterskudd, så jeg var fornøyd med at vi ikke lå under med flere mål ved pause. I andre omgang spilte vi jevnt med dem, men det var hele tiden en fare for at de ville score på kontringer.

- Liverpool er definitivt kapable til å kjempe med Manchester United, Chelsea og Arsenal om tittelen. Uten tvil. I andre omgang prøvde vi å komme tilbake i kampen, og da vi fikk utligningen trodde jeg vi skulle klare å få med oss det ene poenget, eller kanskje til og med vinne kampen. Men det var et flott skudd av Gerrard.

Når matchvinner Steven Gerrard ble spurt om situasjonen som førte til frisparket, så svarte han som følger: 

- Slike ting skjer i fotball. Noen avgjørelser går i din favør, andre gjør det ikke. Jeg er sikker på at dette jevner seg ut over en hel sesong.

Benitez mente ballen søkte Carras hånd
I likhet med kollega O'Neill var heller ikke Rafael Benitez fornøyd med alle dommeravgjørelsene. Han mente at det var ballen som søkte Carraghers hånd da Villa ble tidelt straffe, og ikke omvendt.

- Det var ballen som søkte hånden, men dommerens avgjørelse kan kanskje forsvares fordi Carragher beveget hånden litt.

Nå vurderer manageren å hvile Carragher i Champions League-kvalifiseringen mot Toulouse på onsdag, ettersom de røde skal møte Chelsea på søndag om en uke.

- Kvalifiseringskampene kan være veldig farlige for oss, men vi skal også møte Chelsea snart. Jeg får jobbe litt med troppen før jeg tar min avgjørelse.

- Vi gjør fremskritt når vi kan komme tilbake etter at motstanderen gjør mål på denne måten. Det var et fantastisk mål av Gerrard, og laget fortjente å vinne. Det ble en bra slutt på kampen for oss.

- Jeg var fornøyd med det Fernando Torres utrettet. Han jobbet meget hardt. Han og Kuyt skapte hele tiden problemer for deres forsvarere. Det var også tanken på forhånd. Fernandos bevegelser og spilleforståelse var bra, og han viste glimt av sin klasse, og det er hva jeg forventer av ham. Normalt trenger spillere litt tid til å finne seg til rette, men samhandlingen med Kuyt var bra fra første fløytesignal av. Jeg tok Fernando av banen 20 minutter før slutt. Det var vanskelig å avgjøre hvilken spiller jeg skulle ta ut. Jeg følte bare for å ha et par friske bein der ute mot slutten av kampen.

- Folk har hele tiden pratet om hvor viktig det var for oss å vinne den første kampen, og nå har vi gjort det. Men det er bare en kamp. Jeg ville ikke ha fortvilt om vi hadde tapt, og jeg lar meg ikke rive med av at vi har vunnet. Dette var bare begynnelsen.

Dårlig helg for "fremmedlegionen"
Det ble ingen god helg for Liverpools utlånte spillere. Danny Guthrie var ikke engang funnet verdig en plass på benken da Bolton tapte 3-1 på hjemmebane for Newcastle. Adam Hammill kom inn etter 63 minutter for Southampton på stillingen 4-1 til Crystal Palace på St Mary's. Det ble også sluttresultatet. Lee Peltier spilte hele kampen da hans Yeovil tapte 1-0 borte mot Hudderfield i League One. Det samme gjorde Godwin Antwi da Hartlepool tapte 2-1 borte mot Luton. Paul Anderson entret banen etter 64 minutter i Swanseas bortekamp mot Oldham, og måtte registrere at vertene gjorde seiersmålet (2-1) på overtid. Den eneste utlånsspilleren som hadde grunn til å smile var således James Smith i League Two. Han spilte hele kampen da Stockport vant 1-0 hjemme mot Dagenham & Redbridge.