Carra vil vinne for fansen

Jamie Carragher vil vinne Champions League-finalen for fansen. Mange falske billetter i omløp.

Vil ta hjem nummer seks
Jamie Carragher ser virkelig fram til den store kvelden i kveld;

- Vi vil vinne dette for fansen.

Han sier at ønsket er sterkt både blant supportere og spillere om å ta hjem den sjette gjeveste europeiske tittelen i den greske hovedstaden i kveld. Aten er kledt i rødt. Nå tror Carra at de røde kan ta Milan igjen og gjenta suksessen fra Istanbul for to år siden, spesielt med den røde horden i ryggen.

- Det høres kanskje ut som en klisjè, men vi spiller mer for fansen enn for noe annet. Vi spillere vet hvor gjerne supporterne ønsker å vinne dette og hvor stolte de er over å se oss spille på dette nivået. Dette er noe vi tenker på i forberedelsene til finalen og det at supporterne står bak oss gir oss den troen vi trenger for å vinne. Det spiller ingen rolle hvilken situasjon vi er i, vi må fortsette og supporterne våre vil aldri gi opp. Det viste de i Istanbul og det vil de vise igjen i Aten, sier scouseren med hjertet utenfor drakta. I Istanbul for to år siden var Carra en av de som spilte med hjertet utenfor drakta og som, til tross for krampe i begge bein, sto distansen ut i 120 minutter.

Jamie tror Liverpool-supporterne er unike.

- Jeg tror ikke det finnes liknende fans i verden. Ingen andre ville ha stått bak oss som de gjorde det på stillingen 0-3 i Istanbul. Nå håper jeg bare vi slipper å gå gjennom det samme igjen, men så lenge vi vinner, så spiller det ingen rolle hvordan.

Carra er på ingen måte bekymret over den psykiske kampen mellom Liverpool og finalemotstanderne fra Italia før kampen.

- Italienerne kan si hva de vil. Vi skal la fotballen prate på banen i kveld. Jeg vil bli svært glad for en seier i kveld, dersom vi for eksempel gjør det på samme måte som klubben gjorde det mot Club Brugge i 1978 eller Real Madrid i 1981, som begge endte med 1-0-seire. De huskes som jevne kamper, med godt defensivt spill, hvor det ene målet ga oss seire. Kan vi gjenta det, vil det gi meg like mye glede som det gjorde for to år siden. En seier er en seier, så stor er seiersviljen i dette laget, sier Carra.

Falske billetter i omløp
Tusenvis av falske billetter er i omløp foran kveldens Champions League-finale i Aten. Ifølge Liverpool Daily Post er dette en stor trussel mot avviklingen av kampen mellom Liverpool og AC Milan.

Minst 25 000 Liverpool-supportere er ventet inne på Olympiastadion i Aten, som har plass til 63 000 mennesker. 17 000 av supporterne for de røde har fått sine billetter fra UEFA. I tillegg er 10 000 fans fra England ventet til Hellas uten billett. Mange av disse forlot ifølge Liverpool Daily Post John Lennon Airport tidlig onsdag morgen. Ifølge avisen har svært mange av de som reiste fra England kjøpt sine billetter på Internett, men det er en berettiget frykt for at svært mange av disse billettene ikke er gyldige.

Politisjefer på Merseyside uttalte tirsdag at svært mange falske billetter har funnet veien til desperate Liverpool-fans som har vært villige til å betale hva som helst for å komme seg på den gjeveste finalen i klubbfotball i Europa. En potensiell historisk sjette seier i den gjeveste Europa-cupen venter i det fjerne og det svarte markedet er for svært mange fans sett på som siste utvei for å komme seg til Hellas.

Merseyside-politiet er på plass med eget team i Aten og samarbeider med sine greske kolleger i avviklingen av kampen. Lederen for denne gruppen, Dave Lewis, sier at antallet falske billetter florerer.

- Det er tusener av billetter som ikke er gyldige. Det har virket som supporterne etter det som skjedde i Istanbul har ønsket å komme til Aten koste hva det koste ville. Mange av de som gikk glipp av Istanbul-finalen, ønsker ikke å gå glipp av denne. Jeg ser med bekymring fram til at svært mange av de som sitter med falske billetter skal forsøke å komme seg inn på kampen. Vi har snakket med greske myndigheter om dette og de forsikrer at alle med falske billetter vil bli arresterte. På de falske billettene er ikke hologrammet riktig og med de ultrafiolette maskinene som grekerne er utstyrte med, avsløres disse på en enkel måte, sier Lewis som ikke forventer bråk mellom Liverpool- og Milan-supportere. Forholdet dem i mellom virker å være godt, ihvertfall før kampstart. Lewis tilbakeviser rykter i media om at gresk politi vil benytte Paintballs dersom det oppstår bråk.

- Det har de ikke nevnt i våre planleggingsmøter før denne finalen i allefall, sier Lewis.

Fire personer ble arrestert ved Dover tirsdag for besittelse av falske finalebilletter. I tillegg ble to arrestert på John Lennon Airport på grunn av bråk. Ingen Liverpool-supportere var ennå onsdag morgen arrestert i Aten.