Carragher og Gerrard i fint selskap

Ronaldinho og Ronaldo er blant superstjernene som aksler trøya for Europalaget sammen med Jamie Carragher og Steven Gerrard i morgen kveld. Liverpool møter Everton i semifinale.

Som kjent er Jamie Carragher og Steven Gerrard å finne i troppen til Europalaget som i morgen spiller mot Manchester United på Old Trafford for å markere at det er 50 år siden Salford-klubben spilte sin første kamp i Europacupen. Kampen markerer samtidig at det er 50 år siden Roma-traktaten ble underskrevet.

Troppen til Europalaget begynner nå å ta form, og det er klart at Carra og StevieG vil få fint selskap når de skal aksle trøyene til Europa XI. Her er et utvalg av spillerne som har takket ja til å spille for Europalaget: Ronaldinho (Barcelona), Carles Puyol (Barcelona), Gianluca Zambrotta (Barcelona), Lilian Thuram (Barcelona), Juninho (Lyon), Eric Abidal (Lyon), Gregory Cupet (Lyon), Florent Malouda (Lyon), Henrik Larsson (Helsingborg), Zlatan Ibrahimovic (Inter), Fabio Grosso (Inter), Oliver Kahn (Bayern München), Paolo Maldini (AC Milan), Andrea Pirlo (AC Milan), Gennaro Gattuso (AC Milan), Ronaldo (AC Milan), Alessandro Mancini (Roma), Iker Casillas (Real Madrid), Luis Miguel (Valencia). Mannen som ledet Italia til VM-tittel i Tyskland, Marcello Lippi, vil lede laget som manager. David Beckham har blitt nødt til å trekke seg fra troppen grunnet skade.

Liverpool møter Everton i Senior Cup
Det er nå klart at Liverpool vil møte Everton i semifinalen av Liverpool Senior Cup, etter at Evertons reservelag beseiret Prescot Cables 3-1 i 3.runde i forrige uke. Noen dato for semifinalen mot de blå er ennå ikke offentliggjort. I den andre semifinalen møtes Tranmere og Burscough.