Carson advarer mot Arsenal

Etter å ha tapt 4-0 på tirsdag, advarer utlånte Scott Carson sine lagkamerater på Anfield mot et Arsenal i kanonform. Stort parti Liverpool-produkter stjålet. Vignal til Tyskland.

Utlånte Scott Carson kommer i dag med en advarsel til sine lagkamerater i Liverpool, foran lørdagens FA-cupmøte med Arsenal. Carson plukket ballen ut av nettet fire ganger mot Gunners på tirsdag, da hans utlånsklubb Charlton tapte hele 4-0 på Emirates stadion. Det skal dog sies at Charlton fikk en forsvarsspiller utvist etter bare en halvtimes spill.

Carson frykter imidlertid at Arsene Wengers mannskap vil gi hans kamerater på Anfield mer enn kvalifisert motstand i helgen. Bare ett poeng skiller de to lagene på tabellen, men lørdag er det altså 3.runde i FA-cupen det er snakk om. Liverpool er ubeseiret hjemme på Anfield siden tapet for Benfica i Champions League i mars i fjor. En statistikk som vil bli satt skikkelig på prøve når Arsenal skal besøke Anfield to ganger i løpet av tre hektiske januardager.

- Arsenal har noen fantastiske spillere, og de er det beste laget i landet med tanke på måten de spiller fotball på. Men de har vært ustabile denne sesongen. Jeg tror vi møtte dem på en god dag på tirsdag, uttaler Carson til Liverpool Daily Post.

Arsenal slo som kjent Liverpool hele 3-0 på Emirates i november, og Gerrard & Co tørster således etter revansje. London-laget må klare seg uten en av sine største stjerner på lørdag. Cesc Fabregas er nemlig suspendert.

- Det vil bli en god kamp på lørdag, fordi Liverpool spiller meget bra hjemme. Men spiller Arsenal som de gjorde mot oss på tirsdag, vil de alltids score et par mål. Jeg tror det hele avhenger av hvilken form Arsenal klarer å fremvise på kampdagen, sier Carson.

LFC-varer stjålet
Liverpool Daily Post opplyser at et større parti offisielle Liverpool-produkter ble stjålet fra en lagerbygning i Bootle i går. Innbruddstyver raidet lageret i sene nattetimer, og brukte en stjålet van til å smadre veggen på bygningen. Gjengen kom seg unna med fotballtrøyer og andre varer, og forsvant i en annen van og en mørk BMW.

Alle de stjålne produktene har Adidas og LFC-logoer. En talsmann for politiet på Merseyside ber folk som blir tilbudt slike produkter av fremmede om å kontakte politiet.

Mascherano vil vekk
Sky Sports opplyser at den misfornøyde West Ham-spilleren Javier Mascherano nå har forlangt å få forlate klubben. Argentineren er meget misfornøyd over å ha fått lite spilletid i første halvdel av sesongen, og har blitt linket til Liverpool den siste tiden.

- Jeg må vekk herfra. Jeg kan ikke fortsette i West Ham når jeg ikke får spille. I min alder vil du stagnere om du ikke får spille, slår 22-åringen fast.

- Jeg kom til England for å gjøre det bra, men jeg har ikke fått nok sjanser til å kunne vise meg frem.

Vignal til Tyskland
Den tidligere Liverpool-backen Gregory Vignal har skiftet klubb igjen. Den franske venstrebacken har nå gått på lån fra Lens til tyske Kaiserslautern ut sesongen.