Carson henrykt over landslagsdebut

Scott Carson glad for å ha debutert på det engelske seniorlandslaget. Tap for Ungarn U21 i EM-kvalik. Németh byttet inn.

Scott Carson, som er utlånt til Aston Villa, hadde svært lite å gjøre da han debuterte for Englands A-landslag mot Østerrike på fredag. Steve McClaren syntes det var en passende anledning å gi ham sjansen istedenfor å bruke førstevalget Paul Robinson i en privatlandskamp. Landslagssjefen har ikke gitt noen signaler om hvem som skal vokte buret i den avgjørende kvalifiseringskampen mot Kroatia onsdag.
- Om jeg ville ha hatt mer å gjøre? Ikke egentlig, ikke i debuten. Jeg ville bare komme ut på banen og spille og unngå kontroverser. Jeg er henrykt over å ha fått min først landskamp.

- Det har gitt meg mer lyst på internasjonal fotball. Det har jeg hatt siden jeg kom med i troppen. Jeg håper å få flere landskamper i fremtiden.

- På den siste samlingen sa manageren at han ville gi meg sjansen når tiden var inne. Slik situasjonen var nå, trodde jeg ikke at det skulle gå så fort.

- Jeg er svært takknemlig for at han har gitt meg sjansen. Forhåpentligvis gjorde jeg det ok for ham.

- Om jeg er klar for onsdag? Jeg er like trygg som jeg var på fredag. Jeg var mer enn sikker på mine egne evner at jeg kunne gå ut og håndtere det på toppnivå.

- Jeg tror det vil bli det samme på onsdag, men det er opp til manageren. Han har ikke sagt noe ennå. Jeg vet ikke hva som kommer til å skje.

- Jeg har spilt store kamper før, men jeg tror ikke at jeg kommer til å spille på onsdag. Vi får se hva som skjer.

- Det er én kamp og én "clean sheet" for meg. Så langt er statistikken god. Jeg er fornøyd med det.

- Folk spør om jeg er på det nivået hvor jeg kan være landslagskeeper fra nå av, men jeg vil ikke gå så langt.

- Jeg har bare spilt 90 minutter, og jeg hadde ikke mye å gjære. Selv i Premier League har jeg ikke spilt 100 kamper ennå. Så det er en lang vei å gå.

- Det er bare et nytt steg i karrieren min. Forhåpentligvis blir det flere før jeg er etablert.

Tap for Németh
Ungarn U21 tapte 0-1 borte mot Latvia U21 i en EM-kvalifiseringskamp. Krisztián Németh ble byttet inn i det 65. minutt, tre minutter etter at Latvia hadde tatt ledelsen. Etter det vi forstår så fikk Ungarn keeper Adam Bogdán (Bolton) utvist allerede etter 21 minutter.