Carson: - Jeg er en bedre keeper nå

Utlånte Scott Carson mener han vil returnere til Anfield som en mye bedre keeper enn da han gikk til Charlton i sommer.

21-åringen har vært en av lagets beste spillere denne sesongen – og markerte seg tidlig med å rette flere straffespark i sin nye klubb. Nå ser han frem til å komme tilbake til Merseyside og håper Rafa liker utviklingen hans.

- Det faktum at Charlton har hatt en vanskelig tid har gitt meg mye mer å jobbe med og gjort meg mer erfaring. Noen gode redninger tidlig i sesongen gav meg selvtillit og har bevist at jeg holder mål på dette nivået.

- Jeg planlegger fortsatt å returnere tilbake til Liverpool etter sesongslutt. Jeg tror de vil få se en litt annen person og en litt annen keeper enn den som forlot dem. Jeg har nå den mentaliteten som trengs for å spille for en stor klubb. Ideelt sett skulle jeg gjerne ha gitt Rafa Benitez noe å tenke på før neste sesong.

Carson er den første til å innrømme at overgang fra Leeds i januar 2005 ikke gikk helt smertefritt.

- Jeg slet med å finne meg til rette den første tiden. Gutta forsøkte å hjelpe meg så godt de kunne, men det hele ble på en måte litt for voldsomt.

- I Leeds hadde jeg spilte med spillere på toppnivå, men jeg trente ikke med dem hver eneste dag. Jeg visste nok ikke helt hva som ventet meg da jeg plutselig gikk på trening sammen med Steven Gerrard.