Carson mot rekord

Scott Carson vil tangere flest antall ungdomslandskamper for England i morgen. Rafael Benitez ikke nominert som årets manager av Sky Sports.

Scott Carson likt med Carra
Liverpools unge keeper Scott Carson vil i morgen spille sin U21 landskamp nr. 27 for England.  Dermed tangerer han rekorden til Jamie Carragher og Gareth Barry for flest spilte kamper på det nivået.  Andre som har representert mye på ungdomslandslaget er James Milner (26), David Prutton (24), Jermaine Pennant (24), Jermain Defoe (23) og Nigel Reo-Coker (20).  Milner og Reo-Coker er også med i sluttspillet i EM som nå spilles i Nederland.

Det er også en svært viktig kamp som Carson og Co skal spille i Arnhem.  De møter Italia og kan sende italienerne ut av EM etter at de asurblå tapte sin første kamp med 0-1 mot Serbia.  Scott holdt buret rent da England startet med et målløst oppgjør mot Tsjekkia.


Rafa ikke blant topp fem
Sky Sports har valgt å ikke nominere Rafael Benitez når man innbyr til å stemme på Årets Manager for 2006/07.  José Mourinho er en annen som deler den skjebnen.  De fem man har plukket ut er: Steve Coppell, Martin Jol, David Moyes, Alex Ferguson og Harry Redknapp.