Carson vil stoppe munnen på rasistene

Scott Carson beretter at engelskmennene er mer oppsatt på å vinne U21-EM i Nederland enn noen gang tidligere, etter at lagets sorte spillere ble offer for serbisk rasisme.

Manchester City-spilleren Nedum Onuoha ble utsatt for rasehets fra serbiske fans under Englands kamp mot Serbia i U21-EM i Nederland søndag. Det engelske fotballforbundet har også levert en formell klage på rasisme fra motstanderlagets spillere i spillertunnellen etter kampen. En match som England for øvrig vant 2-0.

Foran morgendagens semifinale mot Nederland sier Liverpool-keeper Scott Carson at episodene bare har ført til at England-troppen har blitt mer sammensveiset enn noen gang.

- Dette var ikke rettet bare mot de sorte spillerne på vårt lag, men mot hele laget, for vi er sammen om dette. Vi vil stå sammen, og kjempe oss videre, siteres Carson av skysports.com.

UEFA blir nå kritisert for ikke å ekskludere Serbia fra resten av turneringen. Serberne skal møte Belgia i den andre semifinalen i morgen, og kan dermed faktisk ende opp med å møte England på nytt i finalen.