Charlton vil ikke la Bent gå på billigsalg

Tottenham og Liverpool vegrer seg for å matche prisforlangende for Darren Bent, og på The Valley akter man ikke å la sin stjernespiss gå på billigsalg. Bolton nye favoritter til å sikre seg Cissé.

Charlton advarer nå Tottenham og Liverpool om at de ikke akter å la sin stjernespiss Darren Bent gå på billigsalg, etter at spilleren selv nektet å gå til West Ham etter at Charlton aksepterte et bud på £17M.

- Vi har satt en prislapp på Darren, og vi kommer ikke til å selge ham for mindre enn det beløpet. Vi har mottatt andre bud enn det fra West Ham, men disse har ikke innfridd vårt forlangende. West Ham innfridde dette, og dermed fikk de tillatelse til å snakke med Darren, uttaler Charltons daglige leder Peter Varney til South London Press.

- Ingen andre klubber har vært i stand til å matche vårt krav, og slik saken står nå vil Darren bli værende hos oss. Han er vår spiller, og er under kontrakt, slår Varney fast.

Liverpool går ikke med på nytt utlån av Cissé
Bolton virker nå å være favoritter til å sikre seg Djibril Cissé, etter at Liverpool i går skal ha gjort det klart at det er uaktuelt å la franskmannen gå på et nytt utlån. Dette ifølge talboidavisen Mirror. Både Marseille og Bolton skal ha ønsket å låne spissen, men det er nå ventet at Bolton-manager Sammy Lee vil komme med et bud på rundt £4M for hurtigtoget.

Lee skal også vurdere Liverpools reservekeeper Scott Carson som et alternativ som Boltons finske keeper Jussi Jaaskelainen skulle finne på å forlate Reebok Stadium.