CL-trekning i morgen

I morgen vil Liverpool få vite hvem de skal møte i kvalifiseringen til Champions League. Trekningen går live på Eurosport og uefa.com. Gerrard fornøyd med sesongforberedelsene.

I morgen kl. 12.00 trekkes Liverpools motstander i 3.kvalifiserende runde i Champions League. Trekningen kan følges direkte på Eurosport og på stream via uefa.com.

Resultatene i den 2.kvalifiseringsrunden ble som følger:

Rangers - Zeta 2-0
København - Beitar Jerusalem 1-0
Tampere - Levski 1-0
Pyunik - Shakhtar 2-0
Debrecen - Elfsborg 0-1
Zaglebie - Steaua 0-1
Genk - Sarajevo 1-2
Domzale - Dinamo Zagreb 1-2
Besiktas - Sheriff 1-0
Ventspils - Salzburg 0-3
Astana - Rosenborg 1-3
Hafnarfjördur - BATE 1-3
Crvena Zvezda - Levadia 1-0
Zilna - Slavia 0-0

Hvilke av disse lagene og andre lag Liverpool kan møte kan du lese mer om i denne artikkelen.

Gerrard godt fornøyd med sesongoppkjøringen
Steven Gerrard er godt fornøyd med sesongoppkjøringen så langt, og ikke minst turen til Hong Kong. Liverpool-kapteinen tror at de tøffe spilleforholdene i det fjerne Østen vil bidra til at laget er godt rustet foran ligastarten. Han forteller også til LFC Magazine at samholdet i troppen er bedre enn noen gang.

- Vi spilte to tøffe kamper i Hong Kong, under ekstrem varme og høy luftfuktighet. Det var gode økter for å komme i form til ligaen starter. Vi ble også godt kjent med hverandre i løpet av turen. Turneringen bidro til å sveise troppen sammen. De nye spillerne ble kjent med oss andre, og vi ble kjent med dem, forteller Gerrard.

- Jeg visste at manageren hadde kjøpt gode spillere, og at disse spillerne vil forbedre førsteelleveren vår. Etter å ha jobbet sammen med dem i to uker er jeg enda mer sikker på at de vil tilføre oss mye. Jeg tror også vi kommer til å reise tilbake til Asia igjen snart. Det var synd vi ikke kunne vinne turneringen, avslutter scouseren.