Crouch drømmer om finale

Peter Crouch ønsker å få oppleve det samme som flere av hans lagkamerater har gjort, nemlig å spille finale i Champions League. Riise håper å møte Solskjær i Aten.

Peter den store i Europa
Peter Crouch har scoret seks mål fra gruppespillet og inn i Champions League, i tillegg til en fulltreffer i kvalifiseringen mot Maccabi Haifa.  Nå drømmer den lange spissen om ikke bare å fortsette scoringsfesten i Europa, men at han kan løpe ut på gressteppet i Aten 23 mai, slik som flere av hans lagkamerater kunne oppleve i Istanbul for to år siden.

- De fleste av gutta her har spilt i en finale i Europa og vet hvordan det er å løfte trofeet, og jeg ville elske å få den samme sjansen, sier Crouch til LFC Magazine.

- Jeg har virkelig trives i årets turnering.  Jeg har greid å score noen mål og håper det kan fortsette helt til finalen.

- Det kommer til å bli to tette kamper mot Chelsea, men vi har vist tidligere at vi kan slå dem.  Vi har vunnet tre av de fire siste kampene mot dem og slå dem på Anfield i februar.  Samtidig vet vi at vi er nødt til å spille på topp for å slå dem, men dersom vi gjør det er vi i stand til å beseire hvem det skal være.

John Arne Riise sier til TV2 at han ønsker å møte Manchester United i Aten, slik at han kan møte den andre nordmannen som har vunnet en finale i Mesterligaen, nemlig tidligere medlem i LFCSCSB Ole Gunnar Solskjær.

Carra på ”Årets Lag”
Fotballspillere ynder gjerne å si at de setter spesielt pris på trofeer og utmerkelser som deres felles profesjonelle har stemt fram.  En teori som stadig settes på prøve, nå sist da den engelske spillerforeningen valgte åtte spillere fra Manchester United på Årets Lag.

Nettstedet Teamtalk har hatt sin egen kåring, hvor Jamie Carragher er satt opp i midtforsvaret og Steve Finnan og Steven Gerrard er blitt verdig en plass på benken.

Om Carra skriver man:  ”Det kan være at Carragher ikke er like spillende som Ferdinand er det på laget til PFA, men det er få angripere som vil regne med å få til noe særlig mot ham og Vidic, og hvis de skulle gjøre det må de forvente å ende opp gule og blå.  Carragher stilles ofte i skyggen av lagkamerat Steven Gerrard, men hans stabilitet på høyt nivå gjør ham verdig en plass på laget.”

Steve Finnan:  ”Han holder John Terry og Ricardo Carvalho ute av benken.  Undervurdert utenfor Anfield, da ingen er mer stabile enn iren.”

Steven Gerrard:  ”Dette har ikke blitt den beste sesongen som Gerrard har hatt, og selv om han kom med på laget til spillerne selv må han nøye seg med en plass på benken her.  Han er likevel Liverpools mest sannsynlige matchvinner og 12 mål fra midtbanen er ikke noe man skal kimse av.

Laget som ble stemt fram:  James; Essien, Vidic, Carragher, Taylor; Ronaldo, Arteta, Scholes, Giggs; Drogba, Berbatov.  Reserver: Cech, Finnan, Gerrard, Fabregas, McCarthy.