Crouch glad for å få fortsette i klubben

Peter Crouch har fått signaler om at han ikke blir solgt til sommeren, og jubler over det. Silvio Berlusconi håper Milan møter Liverpool i finalen.

I løpet av vinteren har flere kilder antydet at Peter Crouch ville bli solgt til sommeren. Nylig slo Rafael Benitez kategorisk fast at det ikke kommer til å skje. Det er hovedpersonen selv veldig glad for.

- Det var veldig godt å høre hva manageren sa om at han ønsket å beholde meg. Han er en fyr som liker å holde kortene tett til brystet, og noen ganger er du ikke sikker på hva han funderer på. Så jeg var veldig lettet over å lese den kommentaren, uttaler den hengslete spissen til Liverpool Echo i dag.

- Jeg vet det gikk en del rykter om at andre klubber var interessert i meg tidligere i sesongen, men jeg har hele tiden gjort det klart at jeg ønsker å bli klubben når jeg har blitt spurt om min fremtid. Det finnes ikke en sjanse i havet for at jeg forlater Liverpool frivillig. Alle andre klubber ville innebære en nedtur, legger han til.

- Jeg elsker livet i denne klubben. Det å være i en klubb som er blant de fire beste i England og delta i Champions League hver sesong betyr mye. I denne klubben er du med og kjemper om de gjeve trofeene. Fremtiden ser også lys ut, og med de nye eierne på plass kan vi bli seriøse utfordrere til ligatittelen de kommende sesongene. Jeg ønsker å være en del av det.

Echo mener at Crouch har fordoblet sin markedsverdi i tiden i Liverpool, og vil være verdt £14M på dagens transfermarked.

- Det går virkelig bra for tiden. Jeg er i scoringsform og har en sjanse til å bli toppscorer i Champions League, sier mannen som kjemper med AC Milans Kaka om den tittelen.

- UEFA sier at jeg har seks mål, men selv teller jeg med scoringen i kvalifiseringen også. Det var et viktig mål for oss. Å kjempe om toppscorertittelen med en kvalitetsspiller som Kaka er fantastisk. Jeg er ikke så rent lite stolt over det. Men jeg foretrekker selvsagt at laget vinner Champions League fremfor at jeg blir toppscorer, om jeg måtte velge.

- De siste sesongene føler jeg at jeg har bevist at jeg kan spille på toppnivå. Dette er mye takket være en god manager som alltid jobber for at du skal bli bedre. Det er deler av mitt spill jeg fortsatt jobber for å forbedre. Folk har nevnt hodespillet tidligere i sesongen. Jeg har egentlig alltid gjort mål med hodet, men det var en del hodestøt jeg misset på tidligere i sesongen. Derfor har det vært ekstra gledelig å gjøre en del mål med hodet i det siste.

- Det virker som om neseoperasjonen min kom på et bra tidspunkt, hvor jeg trengte en liten pause. Formen har vært meget god etter det oppholdet, og jeg har følt meg veldig opplagt. Det virker som det er flere spillere som er i ferd med å prikke inn toppformen nå, og det lover bra for de store kampene vi har i vente.

- En del medier har påstått at jeg var Chelsea-supporter i barndommen denne uken. Det stemmer ikke. Jeg holdt med Queen’s Park Rangers. Chelsea var forresten i andredivisjon på den tiden. Og nå er både jeg og min far store Liverpool-supportere, understreker Crouchy.

- Min far har reist til bortekampene i Europa sammen med faren til Jamie Carragher og hans venner, så det er ikke tvil om at han ønsker at vi skal slå Chelsea. Vi vet det blir mye skriverier i avisene i ukene som kommer, men nå ser vi virkelig frem til semifinalekampene. Sist Liverpool slo Chelsea i en semifinale i Champions League var jeg ikke med. Nå får jeg min sjanse, og fokuserer allerede på kampene. Det er ikke til å unngå med slike store kamper.

Berlusconi vil ha revansje
Milan-sjef Silvio Berlusconi har allerede begynt å drømme om at hans klubb skal slå Liverpool i årets Champions League-finale.

- Vi skylder våre fans det, sier han til Gazetta dello Sport.

Den tidligere statsministeren er opptatt av hevn for nederlaget i Istanbul.

- Jeg håper vi møter Liverpool i Aten. Vi ønsker å få visket vekk minnene fra 2005.