Crouch inn for England

Peter Crouch tippes til å bli makkeren til Michael Owen mot Estland i kveld, mens Jamie Carragher er vraket. Mange røde i aksjon i ny EM-runde.

De som ønsker å se EM-fotball i på fjernsyn kan sjekke vår oppdaterte TV-guide.

Her er kampene hvor Liverpools spillere er involvert:

Gruppe A:
Finland er et av de landene som står i fare for å bli hektet av i kampen om en plass i sluttspillet til neste sommer.  Seier hjemme mot Belgia er nødvendig etter tap mot Serbia i helgen.  Sami Hyypiä er suspendert og må for en sjelden gangs skyld stå over en landskamp.

Gruppe B:
Frankrike topper ei gruppe hvor de er klare favoritter sammen med Italia.  Ukraina med Andrey Voronin, og Skottland, må betegnes som outsidere.  Djibril Cissé vil trolig starte på benken når franskmennene er favoritter hjemme mot Georgia, mens Ukraina har spillefri.

Gruppe C:
De fleste vil vite at norsk presse mener at tre poeng mot Ungarn på Ullevaal er nødvendig dersom man skal holde følge med Hellas og Tyrkia i toppsjiktet.  John Arne Riise er banker på venstrebacken.

Gruppe D:
Bare Tyskland-Slovakia spilles i kveld.  Irland og Steve Finnan er rett i hælene på Tsjekkia på 2.plass i gruppa, bak suverene Tyskland, mens Wales og Craig Bellamy allerede er hektet av.

Gruppe E:
Hvis Åge Hareide er engstelig på hva som vil komme dersom det ikke blir seier i kveld, er det bare blåbær på hva som venter Steve McClaren dersom England ikke slår bunnlaget Estland på fremmed gress.  Owen Hargreaves er skadet og Wayne Rooney suspendert, slik at Steven Gerrard vil bekle rollen som midtbaneanker mens Peter Crouch trolig blir valget som spissmakker til Michael Owen.  Liverpool Echo bekrefter imidlertid i dag at Jamie Carragher ryker ut av laget og at Ledley King og John Terry blir midtstopperparet, med Brown og Bridge på backene.

Gruppe F:
I Danmark snakker man naturlig nok fortsatt mest om skandalekampen mot Sverige på lørdag, hvor danskene trolig blir tilkjent tap og 0-3 etter at kampen ble avbrutt noen sekunder før slutt da en supporter angrep dommeren.  Daniel Agger hadde vært med på opphentingen til 3-3, men midtstopperen får neppe godkjent sin scoring.  Nå skal man prøve å fokusere i en bortekamp mot lavest plasserte Latvia.  Spania kjemper en hard kamp i toppen mot Sverige og overraskelsen Nord-Irland og skal greit slå Liechtenstein selv på fremmed grunn.  Xabi Alonso er ventet å bli tilgjengelig etter en lettere ankelskade, men vil sannsynligvis starte på benken sammen med Pepe Reina.

Gruppe G:
Romania, Nederland og Bulgaria kjemper om de to øverste plassene i denne gruppe, men Dirk Kuyt og hans oransje lagkamerater har EM-fri denne uka og har isteden vært i Østen for å spille treningskamper.