Crouch: - Jeg mistet hodet

Peter Crouch innrømmer i ettertid at han ikke kan ha noen unnskyldinger for taklingen som ga rødt kort mot Chelsea. Utsatt kamp for reservelaget.

Frustrert angriper
Crouch sier til Liverpool Echo at han bokstavelig så rødt like etter at Chelsea hadde tatt ledelsen på Stamford Bridge, og han ble provosert av Jon Obi Mikel ute ved sidelinjen. Angriperen er nå ventet å miste de tre neste kampene med suspensjon, og selv om han holder hånden opp mener han at både dommer og motspiller kunne ha opptrådt annerledes i situasjonen.

- Mikel kom inn med knottene først og det var i mine tanker. Siden kom det et spark til og det er klart at jeg mistet hodet, forklarer spissen.

- Det finnes ingen unnskyldning for den taklingen jeg gjorde, men hvis dommeren hadde blåst for frispark tidligere ville ikke dette ha skjedd. Det var mye som gikk deres vei og jeg ble grepet av frustrasjonen.

- Noen ganger får du avgjørelser mot deg og noen ganger med deg, slik at du kan ikke alltid klage på dommeren.

- Det jeg spør meg er om Frank Lampard eller John Terry ville ha rullet rundt slik som Obi Mikel gjorde? Ville Carra ha gått ned på den måten? Jeg tror en kan si sikkert at det ikke ville ha skjedd.

- Spillere fra utlandet har bidratt til mye i vår liga, men dette er noe du ikke ønsker å se. Jeg traff ham ikke, men han falt som om han skulle vært skutt.

- Det er frustrerende siden jeg synes vil spilte bra som et lag og det ble naturligvis vanskelig fra det øyeblikket som jeg ble utvist. Vi spilte oss til sjanser og jeg følte at vi hadde muligheter til å vinne kampen.


Ingen kampøkt for reservene
En planlagt treningskamp mellom reservene til West Ham og Liverpool i dag er blitt avlyst da de er frost på treningsfeltet til The Hammers.