Crouch kan bli klar mot Arsenal

Rafael Benitez ser fram til vanskelig kamp mot Aston Villa, og antyder at Peter Crouch kan bli spilleklar til neste ligamøte. Rafa positiv til revurdering av stadionplanene.

Snakkende til pressen før avreisen til Birmingham trodde Rafael Benitez at Peter Crouch kunne være om lag ti dager fra å friskmeldes etter sin neseoperasjon, avhengig av hva en spesialist vurderer ved en konsultasjon til neste uke.  Hvis managerens prognose er riktig vil det bety at den lange angriperen vil være klar til neste kamp mot Arsenal 31.mars.

Rafa mente at man ville møte et fysisk sterkt og godt lag i Aston Villa, som har en god manager i Martin O’Neill.  Benitez tror at Villa vil komme til å presse høyt og markere tett på midtbanen, slik man gjorde med Xabi Alonso på Anfield.  Lengst fremme har nå laget hurtige spillere i Carew og Young.

En nesten to ukers pause etter avansementet mot Barcelona gjorde at spillerne hadde fått hvilt ut og man var nå fullstendig fokusert på kampen mot Aston Villa.  Rafa mente at det kunne bli verre senere, å kunne fokusere totalt på ligakampene midt inne i en periode med viktige landskamper og spill i Champions League.

- Vi snakket om 60.000 fans, men nå snakker vi om 70.000-80.000 fans og det vil være enda bedre, svarte Benitez på spørsmålet om at stadionplanene i Stanley Park nå vurderes på nytt.  – Dess flere Liverpool-supportere som kan få se på jo flere muligheter bringer det med seg i form av penger.  For meg betyr det gode nyheter for klubben, men det er viktig at man greier å beholde den fantastiske atmosfæren som man har i dag på Anfield.

På et spørsmål om alle ungguttene som var blitt lånt ut de siste ukene, mente spanjolen at det ville gi reservelagspillerne viktig erfaring på et høyere nivå.  Reserveligaen har for få kamper og nå vil man kunne se om spillere greier å utvikle seg ytterligere.