Crouch klar til angrepskamp

Voronin kommer og flere transferkroner kan gi ytterligere kamp om plassene, men det bekymrer ikke Peter Crouch. Fowler og Zenden med på Europalaget. Se video av nye Anfield.

Ubekymret Crouch
Andriy Voronin kommer på gratis overgang til sommeren fra Bayer Leverkusen og det er samtidig ventet at en profilert målscorer er høyt oppe på ønskelisten til Rafael Benitez før neste transfervindu.  Amerikanske dollar gjør at det er ventet at Liverpools manager dermed vil få større handlefrihet enn hva som har vært tilfellet i de foregående sesongene.

Dirk Kuyt har denne sesongen stort sett vært et førstevalg, mens Craig Bellamy og Peter Crouch har kjempet om å spille sammen med nederlenderen.  Robbie Fowler har kun spilt tre ligakamper fra start.  Med nevnte Voronin og et større transferbudsjett vil man tro at ikke minst kampen om spissplassene vil bli ytterligere fortettet fra og med kommende august, men det bekymrer ikke lange Peter.

- Det er mye spekulasjon over hva som kan komme til å skje til sommeren, men du må bare akseptere det som en del av det å spille for en stor klubb for Liverpool, er angriperens filosofiske holdning.

- Med nye eiere kan det være at manageren får mer penger å bruke og det sier seg selv at han vil hente inn kvalitetspillere.  Det vil bli vanskeligere å komme på laget og ingen kan være sikre på sin plass.

- Det betyr igjen at du bare må jobbe det du kan for å komme på laget.  Det bekymrer meg ikke.  Det faktum at manageren vil prøve å styrke troppen kan bare være godt nytt.

Crouch er for tiden ute av spill i resten av denne måneden etter sin neseoperasjon.


Robbie og Bolo også til Manchester
Marcello Lippi, som vil være lagleder for Europalaget i Manchester i kveld, har også kalt inn Robbie Fowler og Bolo Zenden til kveldens møte med Manchester United.

Europalagets tropp blir dermed slik:

Keepere:  Oliver Kahn, Grégory Coupet, Iker Casillas.
Forsvar:  Paolo Maldini, Jamie Carragher, Eric Abidal, Lilan Thuram, Carles Puyol, Marco Materazzi, Fabio Grosso.
Midtbane:  Gianluca Zambrotta, Steven Gerrard, Juninho Pernambucano, Florent Malouda, Luis Miguel, Gennaro Gattuso, Andrea Pirlo, Bolo Zenden.
Angripere:   Ronaldo, Alessandro Mancini, Zlatan Ibrahimovic, Henrik Larsson, Robbie Fowler.


Nye Anfield visuelt
Du har nå mulighet til å se en video på drøyt fire minutter av tegningene av nye Anfield og området rundt den planlagte stadion med 61.000 seter i Stanley Park.  Arbeidet med å bygge Liverpools nye arena er ventet å starte mandag 2.april.  Klikk på denne linken.