Crouch klar til dyst

Peter Crouch er klar som et egg foran den avgjørende kampen på Englands vei til EM.

Peter Crouch sine lagkamerater/konkurrenter for spissplassen har stort sett alle meldt forfall foran Englands kamp mot Kroatia hjemme på Wembley. Peter virker således å være et soleklart valg på topp for de tre løver, en oppgave han ser frem til å ta på seg.

- Jeg har spilt så mye for England nå, jeg er klar til å ta på meg ansvaret. Det er en stor kamp, men om jeg blir valgt, så tror jeg at jeg kan levere. Jeg har spilt som enslig spiss både for England og Liverpool, så det vil ikke være en ny rolle.

- Vi har mange offensive spillere i laget som kan komme frem og bli med i angrep. I David Beckham og de andre har vi kvalitet og kreativitet, og jeg vet at dersom jeg kommer i de rette posisjonene, så vil de finne meg.

Alt er i Englands hender etter Israels seier over Russland, faktisk trenger man bare ett poeng for å gå videre. Den muligheten tenker Crouch å benytte seg av.

- Det var ute av våre hender der en stund, det ønsker vi ikke at skal skje igjen. Vi vil reise oss og gjøre en jobb, dette er i våre hender nå, og vi vet vi kan gjøre en stor turnering når vi har kvalifisert oss.

- Jeg vil ikke si vi har biltt sjokkert, men vi er kanskje litt såret av resultatene vi har hatt. Jeg tror vi er kapable til mye mer. Jeg er sikker på at vi vil komme til turneringen neste sommer som et annet lag, det er noe vi ser frem til så lenge vi gjør jobben på onsdag.