Crouch tar ikke av

Peter Crouch mente Liverpool kunne ha scoret enda mer mot Besiktas. Treneren til tyrkerne med beklagelse. Blatter mener Hillsborough kan være det som gjør at England får VM.

- Best under press
Peter Crouch startet og avsluttet scoringene da den lange angriperen fikk noe så sjeldent som 90 minutter i helrødt på Anfield i går. Den populære angriperen ønsker ikke å ta av selv om 8-0 mot Besiktas har gitt alle i LFC et smil om munnen.

- Når vi er under press synes vi å vise vår beste form, og det var det som var tilfellet her, sa Crouchy etter storseieren.

- Vi begynte bra, vi ønsket å prege kampen fra start av, og det var det vi greide. Etter hvert gjorde vi det lett for oss selv ved å spille god fotball.

- Det kunne ha blitt mer enn 8-0. Jeg tror det kanskje var det beste vi har spilt på lang tid. Det er ikke ofte du vinner 8-0 i Champions League, sier Peter til Liverpools hjemmeside.

- Folk har sagt at vi er inne i en krise, men ingen er mer kritiske enn oss selv. Vi har ikke vært så bra i det siste som vi kunne ønske, men forhåpentligvis har vi nå lagt det bak oss.

- Det var en glimrende seier, vi scoret noen flotte mål, men vi mister ikke bakkekontakten. Vi gleder oss over dette, men det er fortsatt langt igjen.

- Yossi er en fantastisk spiller. Han fikk et hattrick og var involvert i nesten alt, sier Crouch om banens beste Yossi Benayoun. - Han fikk litt plass, og hvis du gir ham plass da vil han knuse deg.


Skuffet tyrkisk trener
Ertugrul Saglam, trener for Besiktas, kom med en offentlig beklagelse overfor egne fans etter nedsablingen på Anfield.

- Det var en meget dårlig kveld for vårt lag, og for våre fans. Resultatet gjorde oss vondt og jeg vil benytte anledningen til å beklage til alle våre supportere.

- Det er veldig vanskelig å akseptere dette resultatet, men livet går videre og vi må bare jobbe hardere og sørge for at vi blir bedre i fremtiden. Det kan jeg love våre fans.


- Hillsborough var starten
England har søkt om å få arrangere VM i fotball i 2018. President i FIFA, Sepp Blatter, mener at tiltakene i kjølvannet av tragedien på Hillsborough har vært en katalysator for suksessen Premier League og dermed også viktig for sjansene til engelskmennene om å få arrangementet.

- Hvis du ser på hvordan fotball er blitt organisert i England, og også i Skottland, har alt skjedd som følge av tragedien i Sheffield på Hillsborough i 1989, sier Blatter.

- Regjeringen tok avgjørelsen om at all lagsport, ikke bare fotball, skulle bli spilt på arenaer med bare seter. Det slik suksessen Premier League ble startet.

- Stadioner måtte oppusses og bygges på nytt, og nå behøver man ikke å gjøre mer med dem i de 10 til 11 årene som gjenstår før turneringen.

- Nå skal en heller ikke glemme at man har lignende fasiliteter i Kina, og man har Australia, Japan og andre land. Det vil være kandidater fra USA, Canada og Mexico.