Crouch tar operasjonen

Daily Mail melder at Peter Crouch kommer å ta den planlagte neseoperasjonen i dag. Steven Gerrard synes det blir vemodig å forlate Anfield, men har forståelse for klubbens avgjørelse.

Daily Mail melder at Peter Crouch nå har bestemt seg for å gjennomføre dagens planlagte neseoperasjon. Det betyr at han må stå over Liverpools bortekamp mot Aston Villa, samt Englands EM-kvalifiseringskamper mot Israel og Andorra. I verste fall blir han heller ikke spilleklar igjen til hjemmekampen mot Arsenal og den første kvartfinalen i Champions League.

Den lange spissen vurderte i det lengste å utsette operasjonen, fordi han ønsket å spille i disse viktige kampene både for klubb og landslag. Daily Mail melder at problemene Crouch har hatt med å puste normalt etter at han brakk nesen, ble tunga på vektskåla for angriperen.

Dermed følger Crouch anbefalingen fra spesialisten som skal foreta inngrepet i løpet av dagen i dag. Liverpool Daily Post bekrefter i morgentimene opplysningene fra Daily Mail. Lokalavisen tror ikke at Crouchy vil være aktuell for spill igjen før bortekampen mot Reading 7.april, etter dette inngrepet.

Gerrard: - Vemodig å flytte fra Anfield
I et intervju med LFC Magazine innrømmer Liverpool-kaptein Steven Gerrard at det ikke er med lett hjerte han ser på at Liverpool snart vil forlate Anfield for å spille sine hjemmekamper på klubbens nye stadion i Stanley Park. Midtbanespilleren insisterer på at han forstår og aksepterer klubbens planer om å bygge ny stadion, men sier at det uansett vil være en trist dag når portene på Anfield stenges for siste gang.

- I en perfekt verden ville vi ha fortsatt å spille på Anfield og bygd ut den nåværende banen. Men det har ikke vært mulig, konstaterer han.

- Jeg vil være meget stolt dersom jeg får lede Liverpool inn i en ny æra på et nytt stadion, som kaptein. Men det er fortsatt lenge til. De nye investorene har pratet mye om å vinne og å oppnå suksess, noe som er musikk i alles ører. Det er alt vi ønsker som spillere – å ha suksess over tid. Det er hva manageren ønsker, og hva supporterne vil ha mer av.

Gerrard innser at den eneste måten Liverpool kan oppnå slik suksess på er å ha et stort nok stadion til å kunne bringe inn så mye penger at man kan konkurrere med Manchester United finansielt.

- Jeg ville ha likt å forbli på Anfield, men vi må se dette i en større sammenheng. Som spiller ønsker jeg at vi vinner alt vi stiller opp i. Når man ser at Manchester United og Arsenal trekker mer folk til sine kamper enn vi gjør, blir de finansielle forskjellene store over en sesong. Jeg ser selvsagt både fordeler og bakdeler med å flytte til en ny stadion. Men for å vinne de gjeveste trofeene, er tiden moden for å flytte nå.

- Mine følelser i denne saken er splittet, om jeg skal være ærlig. Liverpool-supporteren i meg ønsker å forbli på Anfield fordi det er vårt åndelige hjem. Det er stedet hvor jeg så mine helter spille som guttunge, og stedet hvor jeg drømte om å spille selv da jeg sparket ball i Huyton. I veggene på Anfield ligger det både historie og tradisjoner, og jeg føler fortsatt at det er stort å gå ned tunnellen og inn på banen den dag i dag. Akkurat som jeg gjorde i debuten min, avslutter Gerrard.