Cruyff frykter Rafas menn

Johan Cruyff imponert av Crouch og Kuyt, og tror dødballene blir Liverpools farligste våpen. Barcelona må spille med hurtig balltempo. Se Barças generalprøve direkte. U18 møter Bolton.

Johan Cruyff, som ledet Barcelona til triumf i Serievinnercupen i 1992, tror at Liverpools angripere kan gi katalanerne problemer. Spesielt trekker han frem Crouch og Kuyt.
- Barcelona mot Liverpool er helt klart toppkampen i Champions League, og normalt sett vil man si at ingen kamper i Europa vil være et problem for min gamle klubb.

- Men med Dirk Kuyt og Peter Crouch på topp spiller Liverpool fremragende. Disse to danner et svært godt spispar, og i lufta kan ingen slå dem.

- Hvis Barcelona blir tvunget tilbake, vil hvert innkast og dødballsituasjon resultere i et problem, og man kan se Liverpool nedkjempe dem.

Cruyff tror imidlertid at Frank Rijkaards mannskap besitter såpass med ferdigheter at Barcelona går seirende ut.
- Barcelonas varemerke er hurtig spill, noe som kan bryte ned Liverpools forsvar. Da vil ikke midtbanen, med farligere spillere som Steven Gerrard, kunne få til samspillet med Kuyt eller Crouch. På denne måten kan man ta brodden av engelskmennene.

Barcelona har den siste uken vært preget av indre uro. Derfor tror Cruyff at dette er et godt tidspunkt å spille mot katalanerne.
- Det er ingen god tid for Barcelona, og de spiller heller ikke godt i øyeblikket. Liverpool er et lag de ikke ønsker å møte akkurat nå.

Barcelona møter Valencia borte i morgen. Kampen har avspark kl. 19:00, og vises direkte på blant annet Tippeligakanal 1, svensk TV4+, Kanal 5 Danmark og Sky Sports 1.

U18 møter Bolton
Liverpools helter fra FA Youth Cup er tilbake i aksjon i dag, når de er verter for Bolton på Akademiet i Kirkby. U18-trener John Owens sier at flere av spillerne som var med å beseire Sheffield United 3-1 i torsdagens kvartfinale, vil bli hvilt. Ray Putterill begynner sin karantene etter utvisningen mot Blackburn for to uker siden.
- Vi har noen spillere som trenger en kamp. Dette er en god mulighet til å hvile et par av spillerne som spilte i juniorcupen, uttaler Owens til Liverpoolfc.tv.

- Bolton ligger på 2.plass i ligaen, og vi håper å vise oss godt frem. Forhåpentligvis vil noen av guttene som nå kommer inn på laget, ta vare på sjansen sin.

- Det er en nedfor å miste Putterill i et par kamper, og uheldigvis så vil han også gå glipp av den første semifinalen mot Newcastle i juniorcupen.