Dalla Valle til 2011

Lauri Della Valle har skrevet under for tre og en halv sesong med Liverpool FC. Den 16-årige midtbanespilleren skal ha fått en lukrativ avtale med de røde.

Slik vi antydet forrige uke, har Lauri Dalla Valle denne uken både trent i Liverpool og skrevet under en kontrakt med de røde.

Ifølge finske kilder skal spilleren som nylig fylte 16 år ha kostet Liverpool om lag £100.000 å frigi fra klubben Jippo. Midtbanespilleren har italiensk far og flere klubber i støvlelandet skal ha vært interessert i lysluggen, men etter solid betenkningstid har Lauri altså bestemt seg for å bli helrød.

Aviser i hjemlandet hevder at unggutten vil motta opp mot £1M for å skrive under, i tillegg til en solid lønn. Han har skrevet under en avtale som strekker seg til 2011, og vil dermed følge spillere som Sami Hyypiä, Jari Litmanen og Daniel Sjölund fra Finland.

- Dette er en herlig følelse. Det er virkelig hyggelige mennesker her og fasilitetene er utmerket, forklarer Lauri.

- Jeg håper jeg kan komme meg til Melwood hurtig, hvor førstelaget og reservene trener.

- Sami hadde bare positive ting å si om Liverpool, men han minte meg også om at det skal mye arbeid til før man når toppen, og blir der, sier Dalla Valle etter møtet med Sami Hyypiä.

Lauri Dalla Valle
Født: 14.09.1991 i Joensuu
Høyde: 180 cm
Vekt: 73 kg