Dansk keepertalent finsiktes av LFC

Den unge Brøndby-keeperen Nicolai Jørgensen skal trene med Liverpool i slutten av oktober. Steve Finnan uttatt til EM-kvalifiseringskamper. Sabra har ledige plasser til Merseyside-derbyet om to uker.

Ekstra Bladet i Danmark melder at den 14 år gamle Brøndby-keeperen Nicolai Jørgensen skal på en ukes treningsopphold i Liverpool. Unge herr Jørgensen blir beskrevet som et av Danmarks største målvaktstalenter, og er fast inventar på Brøndbys beste guttelag.

Liverpool skal ha fulgt 14-åringen i lang tid, og blant annet har de rødes speidere sett ham i aksjon i flere kamper. Nå mente speiderne at tiden var moden for et treningsopphold på Merseyside.

- Jeg gleder meg og ser frem til denne utfordringen. Det blir helt sikkert en stor opplevelse, og det blir spennende og se hvordan nivået er på engelskmennene på min alder, sier Jørgensen til Ekstra Bladet.

Det understrekes at 14-åringen ikke reiser til Liverpool for å skrive kontrakt med den engelske klubben. Det har nemlig ikke de røde mulighet til før gutten fyller 16 år. Danskens opphold på Merseyside skal finne sted i slutten av inneværende måned.

Finnan i Irland-troppen
Steve Finnan er tilbake i Irland-troppen til EM-kvalifiseringskampene mot Tyskland og Kypros, henholdsvis 13. og 17. oktober, etter at han måtte stå over de to siste EM-kvalifiseringskampene mot Slovakia og Tsjekkia grunnet en kneskade. Irland spiller hjemme på Croke Park i begge kampene denne måneden. Den tidligere Liverpool-spilleren Darren Potter er også med i troppen.

Irlands tropp i sin helhet:
Målvakter: Shay Given (Newcastle United), Colin Doyle (Birmingham City), Nick Colgan (Barnsley).

Forsvarere: Stephen Carr (Newcastle United), Richard Dunne (Manchester City), Steve Finnan (Liverpool), Stephen Kelly (Birmingham City), Paul McShane (Sunderland), Joey O'Brien (Bolton Wanderers), John O'Shea (Manchester United).

Midtbanespillere: Lee Carsley (Everton), Jonathan Douglas (Leeds United), Stephen Hunt (Reading), Stephen Ireland (Manchester City), Kevin Kilbane (Wigan Athletic), Aiden McGeady (Celtic), Alan O'Brien (Hibernian), Darren Potter (Wolves), Andy Reid (Charlton Athletic).

Angripere: Robbie Keane (Tottenham), Kevin Doyle (Reading), Shane Long (Reading), Stephen Elliott (Wolves), Andy Keogh (Wolves), Daryl Murphy (Sunderland).

Everton - Liverpool 20. oktober
Sabra Sportsreiser melder at de har et begrenset antall pakker igjen til denne kampen. Du kan se Liverpool på Goodison med billett i Liverpool-seksjonen. To netter på hotell i dobbeltrom med billett koster kr 3.990,00. Sabra ordner også evt. fly. Ta kontakt med Sabra Sportsreiser på 24149450 eller på mail [email protected].