Dårlig generalprøve av juniorene

Fredag spiller juniorene 5. runde FA Youth Cup mot Reading. I går spilte de sesongens dårligste kamp og tapte 1-0 mot WBA. I tillegg ble Ray Puttrill skadet.

Det var i sannhet ingen god kamp for juniorene og John Owens var svært skuffet over innsatsen etter kampen som de tapte 1-0. Til liverpoolfc.tv sier han:

- Det var en forferdelig spill fra vår side og vi fortjente ingenting fra denne kampen. Vi var rett og slett dårlige og dette er en av de dårligste kampene jeg kan huske fra vår side på veldig lenge. Vi er bare nødt til å heve oss til fredagens viktige kamp mot Reading.

Kantspilleren Ray Putterill måtte ut med skade før pause og er tvilsom til fredag. Charlie Barnett misbrukte en stor sjanse alene med keeper og Michael Collins headet rett på keeper fra kort hold. Ellers var det lite å glede seg over.
Prøvespillende Niall Canavan spilte hele kampen, mens Ricky Suttleton fikk 20 minutter.

Martin Hansen, John Routledge, Stephan Behan, Laurence Gaughan (Ben Parsonage 55), Niall Canavan, Jay Spearing, Jimmy Ryan, Charlie Barnett, Ray Putterill (Michael Collins 38), Lee Woodward, Ryan Wignall (Ricky Suttleton 70). Ikke brukt: Jon Pringle, Chris Oldfield (GK).