De blå fornærmet

Rafas kommentarer om Everton har satt sinnene i kok hos den blå delen av Liverpool. Adam Hammill fortsetter å imponere.

Rafa er ingen populær mann blant Evertonians i dag, etter at han i går omtalte dem som en "liten klubb". Rafa blir som forventet slaktet på forskjellige Everton-nettsteder i dag. Everton-styreformann Keith Wyness er heller ikke imponert av spanjolens utspill.

- Det er skuffende å høre slikt. Det var en unødvendig kommentar etter et fint derby.

- Benítez har selvsagt rett til å ha sin mening, men med all respekt, det er vel ingen som synes Everton er en liten fotballklubb. Av en eller annen grunn forventer vi rett og slett mer av en Liverpool-manager, sier Wyness til Evertons offisielle hjemmesider.

Ellers er dette en helt unødvendig sak, da sitatet til Rafa var:

- Når du spiller mot mindre lag på Anfield vet du at det blir trangt og kompakt.

Pressen har altså vridd litt på sitatet, og Rafa mente nok aldri å omtale Everton som en liten klubb. "Mindre lag" betyr ikke liten klubb - men det er vel ingen tvil om at Everton er en mindre klubb enn Liverpool.

Hammill fortsetter storspillet
Utlånte Adam Hammill var banens beste spiller, og hadde en assist da Dunfermline i går slo Hearts og gikk videre til kvartfinalen i den skotske FA cupen. Hammill har gjort sakene sine bra etter at han ble utlånt til den skotske klubben, og blir i dag hyllet på diverse Dunfermline-forum.

Omtalen av Hammill kan du lese her.