Den nye bortedrakten i salg fra midnatt

Liverpool starter salget av de nye bortedraktene ved midnatt. Mourinho lei av Liverpool-fansens tilrop. Shearer vil ikke ha Bellamy i Newcastle.

Ved midnatt legger Liverpool FC ut den nye hvite bortedrakten for salg i sine butikker på Anfield og i Williamson Square i Liverpool sentrum. I den forbindelse holder butikkene nattåpent. Dørene åpner kl. 23.45 lokal tid, men ingen kan betale for den nye bortedrakten før etter midnatt. De som kjøper drakten i butikken denne natten vil få med en gratis bag, ball og vannflaske på kjøpet, så langt beholdningen rekker.

Klubben har også ordnet med fotballartister som skal underholde i Williamson Square i forbindelse med draktslippet. Alle butikkene til Liverpool vil operere med utvidede åpningstider både torsdag, fredag og lørdag for å ta unna etterspørselen etter de nye draktene. Disse kan også bestilles online eller på telefon.

”You’ve got no history” går Mourinho på nervene
Chelsea-manager Jose Mourinho har tydelig sett seg lei på Liverpool-fansens tilrop om at London-klubben ikke har noen historie. I siste utgave av Chelsea Magazine går han i alle fall til frontalangrep på den røde horde.

- Liverpool-fansen kan bare fortsette med sine tilrop om at vi ikke har noen historie, men vi fortsetter bare å skrive historie. Liverpool har sin historie, vi har vår. De har en klubb med en flott historie i Europa som Chelsea ikke har, men de har ikke vunnet ligaen på 17 år mens vi har vunnet den to ganger på de tre siste årene, sier mannen som ynder å kalle seg selv ”The Special One”.

- I løpet av de tre siste årene har det blitt utdelt 12 trofeer i engelsk fotball. Chelsea har vunnet seks, Liverpool to, Manchester United to og Arsenal to, så vi har vunnet like mange trofeer som de andre tre klubbene til sammen. Vi er utvilsomt på riktig vei, legger han til.

Shearer vil ikke ha Bellamy tilbake til Newcastle
Det er en kjent sak at Alan Shearer og Craig Bellamy ikke akkurat var perlevenner da de spilte sammen i Newcastle for et par år siden, og nå reagerer Shearer med vantro på rapportene om at Sam Allardyce skal ønske å hente waliseren tilbake til St James’ Park.

- Har ingen lært sin lekse når det gjelder å kjøpe ham? Dersom Rafa Benitez hadde ringt meg ville jeg fortalt ham akkurat hvordan han er på forhånd. Jeg var på ferie i Frankrike noen dager, da jeg leste at Bellamy var aktuell for Newcastle igjen. Jeg måtte ta meg flere drinker etterpå. Jeg håper virkelig det ikke er noe i disse ryktene, utbasunerer scoringslegenden til BBC.

Bellamy røk uklar med manager Graeme Souness i sin tid i Newcastle, og han kom også i klammeri med Newcastle-trener Terry McDermott etter Liverpools 2-0 seier på Anfield sist sesong.

- Ettersom Terry McDermott fortsatt er i Newcastle, ville en Bellamy-retur ha blitt interessant. Det var som kjent bråk mellom Craig og Terry i spillertunellen på Anfield, konstaterer Shearer.