Det ble jul med Carra

Jamie Carragher tente julelys i Liverpool. Steve McClaren bekrefter at Peter Crouch vil bli en nøkkelspiller for England til onsdag.

Julen har startet på Merseyside
Jamie Carragher var en av flere innbudte kjendiser som i øsende regnvær i går tente julelysene i Liverpool sentrum. De som kjenner til tradisjonene i Liverpool vil vite at juleforberedelser allerede har preget bybildet i flere uker, men nå er altså treet i Church Street og øvrig ekstra gatebelysning også oppe og går.


England må prestere
Manager Steve McClaren har fått en uventet matchball servert i fanget, etter at deres hardeste konkurrenter Kroatia og Russland begge tapte i lørdagens EM-kamper.

McClaren bekrefter at Peter Crouch vil være det største angrepsvåpenet hos et skaderammet engelsk lag, men samtidig vet han at dersom man holder nullen vil det også være godt nok til avansement. Den omstridte sjefen antyder også at man ikke har tenkt å ta unødige sjanser, og at tett forsvarspill og utnyttelse av dødballer kan bli melodien på Wembley.

- Vi er farlige på dødballer, bekrefter McClaren.

- Vi har høyden til Peter Crouch og vi har midtbanespillere av kvalitet, slik at vi har kapasitet til å score, og det er ikke slik at vi behøver fire eller fem.

- Peter Crouch er en håndfull for hvem det skal være. Han har spilt ganske mye for Liverpool i det siste og vært ganske effektiv. Det vil ha hjulpet hans selvtillit.

- Det som nå betyr noe er å kvalifisere seg. Det er vi som igjen har kontrollen og det er opp til oss.

- Det finnes ingen unnskyldninger nå. Kroatia har ingen ting å spille for, men det er et veldig godt lag og har kapasitet til å vinne denne kampen. Det vi behøver er et uavgjort resultat, men vi må samtidig ha en positiv innstilling.

- Atmosfæren på Wembley kan være fantastisk, og den kan hjelpe våre spillere samtidig som den kan skremme motstanderne. Jeg tror vi alle føler at vi har en fantastisk sjanse til å klare dette.