Diao ferdig i Liverpool

SISTE: Liverpool har frigitt Salif Diao, som vil spille for Stoke City resten av sesongen. Overrasket Rafa med et siste spark til Lucas Neill.

Diao frigitt
Liverpool skriver på sin hjemmeside at Salif Diao er ferdig i Liverpool, og man trodde dette betydde at afrikaneren ville være på utlån til Stoke til hans kontrakt løp ut til sommeren.

Nå bekrefter man imidlertid i Stoke at Salif Diao er frigitt av Liverpool, og at den store midtbanespilleren har skrevet under en kontrakt som binder ham til Britannia Stadium ut sesongen.

- Vi har hatt noen nervøse uker før vi greide å få i orden papirene som gjør at Salif kommer hit, uttaler manager Tony Pulis.

- Men vi er nå veldig lettet over endelig å ha fått ham på permanent basis.  Du kan bare se på det antallet poeng vi oppnådde mens han spilte, for å se hvilken viktig spiller han er for denne fotballklubben.

Salif vil være med i troppen som skal spille FA-Cup mot Fulham til helgen.

Diao spilte 61 kamper og scoret 3 mål for Liverpool, men spilte sin siste kamp for førstelaget da han ble byttet ut mot Manchester United i januar 2005.


- Neill manglet lidenskap
Rafa Benitez legger ikke skjul på at han er overrasket over at Lucas Neill valgte islandske millioner fremfor å spille for Liverpool i Champions League.  Neill har tidligere sagt at Liverpool var hans favorittlag i ungdommen, og rapporter fortalte om en meget skuffet australier da hans overgang til Anfield i forrige transfervindu ble avblåst i 12. time.

- Han vet at det ikke er sant, er Benitez’ avvisende kommentar til at forsvareren nå sier at Liverpool ikke kontaktet ham før overgangen til West Ham.

- Hans uttalelser var en overraskelse, siden han fortalte meg noe annet da jeg pratet med ham.  Når alt kommer til alt, dersom han ikke har nok lidenskap til å ønske å spille her da er dette kanskje det beste for oss.