Diao vil diskutere fremtiden

I morgen er Salif Diaos låneopphold i Stoke over. Etter helgen vil han diskutere sin fremtid med Liverpool. Juniorene møter Reading eller Coventry hjemme ved avansement.

Salif Diao avslutter sin låneperiode i Stoke, når han spiller i lokaloppgjøret mot Wolverhampton på Brittannia Stadium i morgen. Etter den kampen opphører avtalen som Stoke har med Liverpool, og Diao må returnere til Melwood på mandag. Senegaleseren holder imidlertid døren åpen for en ny periode i Midlands-klubben.

- Jeg kan ikke si om dette blir min siste kamp for Stoke, uttaler Diao til lokalavisen Sentinel.

- Jeg håper det ikke blir det, men jeg kan ikke kontrollere situasjonen. Jeg må reise tilbake til Liverpool og snakke med dem, slår han fast.

Midtbanespilleren har imponert stort under sitt låneopphold i Championship-klubben, og blir hevdet å være en av årsakene til at klubben har gjort det så bra den siste tiden.

- Det virker som jeg har tilbud fra klubber i Frankrike og Spania, men nå vil jeg konsentrere meg om min siste kamp i Stoke-trøya før jeg snakker med Liverpool, sier han.

Juniorene møter Reading eller Coventry ved avansement
Som vi nevnte tidligere i dag, spiller Liverpool hjemme mot Chelsea i 4.runde i FA Youth Cup i morgen. Trekningen av 5.runde er imidlertid allerede foretatt, og dersom de røde slår ut Chelsea i morgen vil de få hjemmekamp også ved neste korsvei. Motstander på Anfield blir i så fall vinneren av oppgjøret mellom Reading og Coventry. Disse to gjør opp seg imellom på Madejski Stadium onsdag 17.januar.