DIC-bud enda ikke akseptert

Liverpool skal ha hatt et styremøte før kveldens West Ham-kamp, og ser ut til å behøve mer tid før man aksepterer DICs bud på klubben.

Styret i Liverpool FC skal ha hatt et møte på London Docklands Hotel før kveldens kamp mot West Ham, melder Press Association. Der skal man ha møttes for å vurdere George Gilletts andre bud, og besluttet at de behøver mer tid før de ekslusivt vil binde seg til DIC

Det er forventet at man tar en avgjørelse mot slutten av uka, da avgjørelsen ikke kan utsettes lenger pågrunn av byggingen av Nye Anfield i Stanley Park. At styret enda ikke har tatt en avgjørelse skal ha overrasket DIC, som er ferdig med å gjennomgå klubbens regnskaper - og vil komme med sitt formelle bud for Moores aksjer tidlig neste uke.

En kilde i DIC skal ha uttalt seg om saken.

- Vi har jobbet hardt lenge med Liverpool om å få til den beste avtalen for klubbens aksjeholdere, og fremtiden for klubben. Vår avtale er ikke bare om å kjøpe noen aksjer. Det er å finansiere et nytt stadion, få anlegget bygd, og gjøre penger tilgjengelig for spillerkjøp. Vi håper å komme med vårt formelle bud i nær fremtid, og tror det er et tilbud alle, inkludert supporterne, vil være tilfreds med.