DIC tar over neste helg?

The Times antyder at DIC tar over etter neste helgs Merseyside-derby. Warnock om medaljer. Ingen cupsuksess for Grobbelaar.

The Times skriver at DIC (Dubai International Capital) tar over klubben etter neste helgs Merseyside-derby. Dette til tross for meldinger i går kveld om at Robert Gilletts bud vil forsinke prosessen med en måned.

Det er forventet at Sameer al-Ansari (til venstre på bildet) vil sitte på tribunen når Liverpool tar i mot naboen Everton på Anfield neste lørdag, for så å bli igjen på Merseyside og komme med en offisiell melding om hva som skjer tidlig i påfølgende uke.

Selv om Robert Gillett vil tilby David Moores mer penger pr. aksje, vil Moores helst selge til DIC da deres tilbud er gunstigst både for stadionprosjektet i Stanley Park og klubben.

Warnock vil gjøre seg fortjent til medaljer
Stephen Warnock fikk i dag sin debut for Blackburn, og ønsker seg nå medaljer han kan si han har gjort seg fortjent til.

- Jeg har en FA cupmedalje fra fjorårssesongen, men kan ikke si jeg føler jeg fortjener den. Selv om jeg spilte i tidlige runder, var jeg ikke en gang i troppen til finalen i Cardiff - så jeg føler ikke jeg fortjente den medaljen der, sier Warnock til Blackburn Citizen.

- Da jeg ble gitt medaljen, følte jeg at jeg egentlig ikke ville ha den - for jeg hadde ikke gjort noe for få den. Så den er låst inne i en safe et eller annet sted.

- Det er ironisk, for jeg skulle blitt gitt Champions League-medalje etter finalen i Istanbul, men den har jeg aldri fått. Noen av de andre endte opp med å få sølvmedaljene som Milan-spillerne ikke ville ha, men jeg fikk ikke en slik heller.

- Så det hadde vært fint om jeg kunne ha vunnet FA-cupen med Blackburn, og at jeg hadde fått spilt nok til å føle at jeg fortjente medaljen.

Ikke finalespill for Grobbelaar
Bruce Grobbelaar og old boys-laget han spilte for i den populære oldboysturneringen i Årdal i helgen, nådde ikke finalespillet denne gangen. Vi har fått meldinger om at den populære Liverpool-legenden pådro seg en hjernerystelse etter en kollisjon med motspiller. Vi kommer tilbake med mer om denne saken om vi får ytterligere rapporter fra Årdal.

Mannix bestemmer seg i helgen?
Kilder Liverpool.no har vært i kontakt med, sier at frigitte David Mannix vil bestemme seg i løpet av helgen om hvor han spiller neste sesong. Vi kommer tilbake med mer i denne saken når vi vet noe sikkert.