Dubai-overtagelse like om hjørnet

Rick Parry uttaler at en klubbovertagelse fra Dubai International Capital er nært forestående. En offentliggjøring kan kommet meget snart.

Rick Parry har stor tro på at en klubbovertagelse fra Dubai International Capital (DIC) vil skje i løpet av kort tid. Liverpool har den siste måneden vært i samtaler med gruppen om en overtagelse verdt £450M.

Rick Parry bekrefter at forhandlingene går tilfredstillende fremover og at en offentliggjøring snart kan komme.
- En stor arbeidsmengde har blitt lagt ned fra begge parter. Jeg forestiller meg at vi vil ha noe konkret å si relativt snart, uttaler Parry til Radio Five Lives program Sportsweek.

- De fullfører alt det juridiske. De har studert regnskapet og er tilfreds med at alt er i orden. Det er ikke mye arbeid ved det juridiske, og undersøkelser foregår angående finansiering av nytt stadion, noe som er et svært viktig prosjekt for oss.

- Det er snakk om å fullføre ”due dilgence” og få alt på plass, noe som vi håper vil skje forholdsvis fort.

- Det ser positivt ut. Så ja, jeg føler meg sikker.

Parry tror at DIC investerer i Liverpool med tanke på skape langvarig suksess for klubben.
- De vil selvsagt hjelpe oss med å ta oss et steg videre. Hele deres økonomiske modell, med nytt stadion i sentrum, er basert på suksess og at man må investere for å forbli på toppen.

- Det kommer ikke til å bli et leketøy for en rik mann. Det handler ikke om å forhaste seg med å kjøpe spillere for å få suksess denne sesongen eller neste. Det handler om å sikre en modell for langvarig suksess.

- Det hjelper at de fleste nøkkelpersonene vi har forhandlet med er genuine Liverpool-supportere, så de vet hva det handler om.