Dudek signerer for Real Madrid i morgen

Jerzy Dudek presenteres som Real Madrid-spiller på en pressekonferanse fredag. Nabil El Zhar for Frankrike U21? Målløst for Ajdarevic. Linket til Javi García. Alou Diarra til Bordeaux.

Jerzy Dudek vil bli presentert som Real Madrid-spiller i morgen, melder den spanske storklubben. 34-åringen skal lande i Madrid senere i kveld, før han så gjennomfører den obligatoriske medisinske undersøkelsen på fredag. Hvis alt går etter planen, skal han så introduseres for media på en pressekonferanse kl. 14.00.

Nabil El Zhar for Frankrike U21?
Det franske fotballforbundet har vært i kontakt med Nabil El Zhars agent for å overtale marokkaneren til å  spille for det franske U21-landslaget. El Zhar har fremdeles til gode å svare på henvendelsen, men spilleren skal visstnok være svært skuffet over å ikke ha blitt innkalt til det marokkanske A-landslaget. Neste landslagsuttak vil bli svært avgjørende for kantspillerens valg. I henhold til FIFAs reglement kan en spiller som har dobbelt statsborgerskap skifte landslag én gang, men det må gjøres før han fyller 21 og før han debuterer på et A-landslag. El Zhar fyller 21 år den 27. august, så han må definitivt bestemme seg før den datoen. Ifølge kilder Mountakhab.net har vært i kontakt med, vil Nabil El Zhar ta de nødvendige grep for å spille for Frankrike U21 hvis han ikke blir tatt ut på det marokkanske landslaget neste gang. Det settes også spørsmålstegn ved hvorfor El Zhar, som spiller for en av Europas beste klubber, ikke har blitt belønnet med plass i den marokkanske A-landslagstroppen ennå.

Målløst for Ajdarevic
Sverige, med Astrit Ajdarevic på spissplass fra start, spilte målløst mot Tyrkia i andre kamp i Hallands-turneringen for U17-landslag. Norge beseiret Slovakia 3-2 tidligere på dagen. Sverige møter bunnlaget Slovakia på Falkenbergs Idrottsplass, Ajdarevic forrige hjemmebane, i siste kamp på lørdag. Stillingen etter to kamper: 1. Tyrkia 2-0 4p., 2. Sverige 1-0 4p., 3.Norge 3-3 3p., 4. Slovakia 2-5 0p.

Linket til Javi García
Den spanske sportsavisen Marca skriver at Javi García er på vei bort fra Real Madrid grunnet mangel på førstelagsspill. Den 20-årige defensive midtbanespilleren kom til den spanske hovedstadsklubben fra Mule (Murcia) i 2000. Deportivo La Coruña, Atletico Madrid og Liverpool skal være interessert i spilleren.

Alou Diarra til Bordeaux
Olympique Lyonnais har offentliggjort at de selger den 26-årige Alou Diarra til FC Girondins de Bordeaux for 7,75 millioner euro (ca 5,2 millioner pund). Spilleren med 12 landskamper for Frankrike vil signere på en fireårskontrakt. Diarra ble hentet av Gerard Houllier til Liverpool fra Bayern München i juli 2002, men ble solgt til Lens for 2 millioner pund tre år senere uten å ha spilt en eneste obligatorisk kamp for de helrøde. Han måtte nøye seg med låneopphold i Le Havre, Bastia og Lens under tiden i Liverpool.