En kamp igjen for Carson

Scott Carson sier at han håper at Charlton greier seg og at han kan bli i klubben. Ros til utlånsspillere. Ryktebørsen: Cissé vil prøves kjøpt på billigsalg.

Keeper vil spille
Scott Carson ble nylig kåret til Årets Spiller i Charlton, og i den forbindelse fortalte han klubbens hjemmeside at han ikke bare trives i London men kunne tenke seg å fortsette på The Valley.  Carson har denne sesongen vært på utlån til det laget som ligger nest nederst i Premier League.

- Jeg liker klubben, jeg liker alle her og jeg liker spillerne, sier Carson til Charltons hjemmeside.

- Forhåpentligvis kan vi få noen flere poeng og holde oss oppe, og det kan bli en mulighet (om å bli i Charlton).  Jeg har trives her.  Det viktigste er at jeg har fått spille førstelagsfotball.

- Sesongen kunne ha gått lettere, vi har hatt tre forskjellige managere blant annet, men jeg er bare glad for at jeg får spille.

Scott Carson vil ikke være tilgjengelig til den siste kampen for sesongen, mot Liverpool.

- Vi må definitivt ta tre poeng mot Spurt.  Jeg er skuffet over ikke å kunne spille på Anfield mot Liverpool, men jeg og de andre i klubben vil støtte den som skal stå i mål, enten det blir Thomas Myhre eller Darren Randolph.


Antwi og Martin berømmes
Accrington Stanley greide å overleve deres første år tilbake i ligasystemet, og manager John Coleman mener utlånspillere som Godwin Antwi og David Martin betydde mye i så måte.  De to reservelagsspillerne fra Liverpool, hvor Antwi spilte mest i midtforsvaret og Martin var keeper, kom til Accrington for de siste månedene av sesongen 2006/07.

- Det har blitt bedre siden Goddy og David Martin kom til klubben, det er det ingen tvil om, sier Coleman.  – De har brakt med seg litt ekstra kvalitet, litt mer muskler, og har i tillegg en god innstilling.

- Noen av de som kommer fra klubber i Premier League, og som ikke spiller regelmessig, forstår kanskje ikke hva dette betyr for oss.  Men disse to forstod det.

- De brakt litt mer selvtillit til laget og det kunne alle se.  De gjorde at de andre spillerne også fikk mer tro på det.


City en av fire?
Flere engelske aviser hevder i dag at Manchester City er klar til å komme med et bud på Djibril Cissé.  Marseille skal ha en opsjon på å kjøpe den franske spissen, som har vært på utlån til Vélodrome denne sesongen, men synes ikke villig til å utnytte salgsklausulen på £8M.

Cissé hevdet nylig at fire Premier League klubber skal ha vist interesse for ham.  Tottenham ryktes å være den ene, og muligens er da Manchester City en av de andre.  Ifølge den kulørte pressen skal imidlertid klubben, som har dårlig økonomi og som kan bli solgt med det første, prøve seg med et bud på £3.5M.  Det er trolig langt under hva Liverpool forventer seg av rekordkjøpet som i sin tid kostet £14.5M fra Auxerre.