En lærepenge for Reina & Co

Liverpools keeper understreker at de røde må få tapet mot Marseille fort ut av systemet, og lære av det. Carra i bresjen for sunn mat. Bursdag for tidligere manager.

- Må gjøre det bedre
Pepe Reina var den eneste av Liverpools spillere som kan gå med hevet hodet, etter at han var sitt lags beste da man snublet reelt med 0-1 hjemme mot Marseille i Champions League. Nå mener spanjolen at det er viktig at man aksjonerer umiddelbart, både med ord og handling.

- Det er alltid tungt å tape hjemme, spesielt for oss som er vant til å vinne hver kamp her. Vi må få orden på dette, forklarer Pepe.

- Alt gikk galt. Det er skuffende siden vi aldri spiller på denne måten. Vi kom nesten alltid for sent inn i situasjonene.

- I fjor var vi glimrende i Champions League, men begynte svakt i Premier League. Nå ser det ut til at det motsatte skjer.

- Jeg vet ikke om vi er mer fokusert på ligaen, men vi må lære av feil som dette. Vi må snakke om det i dag, analysere og ikke miste roen.

- Vi har nå to tøffe kamper mot Besiktas, før vi tar i mot Porto hjemme, og vi må sørge for at vi gjør det bedre i disse kampene.

- Først må vi imidlertid tenke på Tottenham til søndag. Vi behøver tre poeng, da vi spiller hjemme og fortsatt vil ha selvtillit.


Jamie mot fedme
Jamie Carragher er medeier i en ny restaurant i Liverpool, kalt "Cafe Sports England". Scouseren forklarer at han ønsket å skape et spisested for familier, og som har sunn mat på menyen. Carra forklarer at kjendiskokken Jamie Oliver var en inspirasjon til ideen.

- Det Jamie Oliver gjorde var glimrende og det at han greide å få sunn mat inn i skolesystemet ga meg ideen til å forsøke det samme med en familierestaurant.

- Vi må alle jobbe mot fedme blant barn, og en kan se faresignalene.

- Jeg nærmer meg nå slutten av min karriere, og ved å starte en slik restaurant prøver jeg å gjøre noe for fremtiden til mine og andre barn.

- Som profesjonell fotballspiller spiser jeg sunn mat, og jeg vet hvor vanskelig det er for foreldre innen arbeiderklassen å hele tiden få ungene til å gjøre det samme. Kanskje kan jeg bidra til at man likevel kan få smaken på det.

- Min tanke er at unger nå kan få muligheten til å spise sunn mat i et sportslig miljø, slik at de blir inspirert til både å spise riktig og holde seg i aktivitet.

- Jeg ønsket ikke å ha en bar for gutta, jeg ønsket å kunne ta med meg min kone, og mine barn Mia (3) og James (4).


Roy er 59
Tidligere spiller, trener og manager i Liverpool FC, Roy Evans fyller i dag 59 år. Vi gratulerer!