Endringer i forsvaret

Det kan bli forandringer i forsvaret mot Manchester City. Hyypiä kjemper for å bli klar. Rafa tilbakeviser håndgemeng. Jewell roser spillerne. Smith ser fram mot Inter.

Flere muligheter i forsvar
Til søndagens viktige toppkamp mot Manchester City kan det bli store utskiftinger i forsvaret fra den fireren som spilte onsdagens kamp mot Derby County. Alvaro Arbeloa (bildet) slet med influensa, og ble igjen i Liverpool. Han skal være klar til helgen. Daniel Agger skal være spilleklar og er også aktuell i førsteelleveren til den viktige bortekampen mot Manchester City på søndag. I dag blir det også klart hvor alvorlig ankelskaden til Sami Hyypiä er. I tillegg er også Jack Hobbs klar til å gjøre en jobb dersom det byr seg en mulighet.

Ingen håndgemeng med Jewell
Liverpool-manager Rafael Benitez benekter at han har vært i noen håndgemeng med sin kollega i Derby County, Paul Jewell. Rafa skal ifølge Sky Sports ha vært temmelig forbannet på sin kollega da Derbys Jay McEveley taklet Andriy Voronin. Jewell på sin side karakteriserte taklingen som temmelig harmløs.

- Det var en stygg takling, men den andre manageren var ikke enig og sa McEveley ikke var nær Andriy. Vi hadde forskjellig måte å se den situasjon på, sa Benitez på en diplomatisk måte.

Rafa benektet også at de to skal ha havnet i noe som liknet en håndgemeng.

- Jeg ble ikke taklet av ham, for å si det sånn. Dette er ingen problem. Jeg har ingen problemer med Paul Jewell, sier Benitez.

Jewell skrøt av spillerne
Derby-manager Paul Jewell var full av lovord om sine egne spillere etter 1-2-tapet for Liverpool onsdag kveld.

- Det er ikke mye rettferdighet i fotballen, spesielt ikke etter at vi kjempet så hardt i andre omgang, sier han.

Smith ser fram mot Inter Milan
Det er med spesielle følelser den gamle Liverpool-kjempen Tommy Smith så at Liverpool ble trukket mot Internazionale Milan i åttendedelsfinalen i Champions League. Han har fortsatt sterke og såre minner fra den så mye omtalte semifinalen mot nettopp Inter for 42 år siden. Liverpool hadde vunnet 3-1 i første kamp og skulle til San Siro for å sikre avansementet til finalen.

- Vi ble et offer for korrupsjonen som rådet i italiensk fotball på det tidspunktet. Returkampen i Italia ble et mareritt, med en spansk dommer i sentrum for kontroversene. Milan "scoret" på et indirekte frispark, vår keeper Tommy Lawrence fikk ballen sparket ut av hendene på deres andre og så scoret vi et mål som så helt greit ut, men som ble avblåst for offside. Så scoret de sitt tredje og vi var ute, sier Smithy.

Han mener at det ikke var Inter som hadde vunnet den kampen, men dommeren som vant den for dem.

- Det eneste som manglet var dommeren i svart på gullstol etter kampen, sier han. Ifølge Tommy dømte dommeren aldri mer, men pensjonerte seg på den spanske solkysten.

- Han levde nok et liv i luksus etter denne kampen, sier Smith som håper Liverpool får sin hevn om et par måneder.