Enighet om Leto

Ifølge skysports.com har Liverpool blitt enige med argentinske Lanus om en overgang for den 20 år gamle vingen Sebastian Leto. Overgangssummen skal være £1.85M.

Nettsiden til Sky Sports skriver at Liverpool skal ha blitt enige om en overgang for argentineren etter at den argentinske toppklubben River Plate trakk seg ut av forhandlinger med Lanus, fordi de ikke var villige til å betale det Lanus forlangte for spilleren. Nettstedet hevder at Leto ikke vil komme til England før til sommeren, og at han vil spille for Lanus på lån ut sesongen.

20-åringen ser nå frem til utfordringen som venter han i England neste sesong, og sier at han gleder seg til å spille for de røde.

- Jeg forholder meg rolig. Liverpool er en klubb med mye historie. Jeg frykter ikke denne utfordringen, siteres han av skysports.com.

- Jeg har ikke snakket med Benitez, men jeg har sett mye engelsk fotball på fjernsyn. Jeg er en ving som liker å spille kontringsfotball. Jeg tror ikke jeg vil ha problemer med å venne meg til livet i England, legger han til.

20-åringen forteller at han ikke har skrevet under overgangspapirene ennå.

- Jeg kjenner godt til Liverpool. Det er en klubb med en stor historie, og de vant Champions League for to år siden. Nå kan jeg kanskje spille mot en klubb som Manchester United neste sesong. Jeg må innrømme at Arsenal har vært det laget jeg har hatt best øye til i Premier League, på grunn av at de spiller fotball basert mye på en og to touch.

Eurosport melder også at Lanus har bekreftet at klubbene har kommet til enighet om overgangen.