Eto'o nektet å spille

Alt er ikke bare fryd og gammen i Barcelona halvannen uke før Liverpool skal gjeste Nou Camp. Samuel Eto'o nektet nemlig å spille i helgen.

Barcelona ledet 2-0 mot Racing Santander da trener Frank Rijkaard ville gi spissen Samuel Eto'o noen minutter på tampen av kampen. Stjernespissen er tilbake etter en stygg kneskade og var i oppvarming da signalet om bytte kom, opplyser nyhetsbyrået Reuters.

Da nektet imidlertid kameruneren å la seg bytte inn.

- Han fortalte min assistent at han ikke ville innpå. Det var synd. Men jeg har ikke fått snakket med ham, så jeg vet ikke hvorfor, uttalte Rijkaard umiddelbart etter kampen.

Den nederlandske treneren syntes imidlertid reaksjonen var merkelig, siden Eto'o også fikk fem minutter fra benken forrige helg, uten at han klaget over det.

- Det er best å sove på dette. Jeg må høre dette fra hans side, og vi kommer til å snakke sammen senere, avsluttet Rijkaard.

Barcelona-president Juan Laporta prøvde etter kampen å avdramatisere hendelsen.

- Samuel har lidd i fire måneder, og han trenger å spille og score mål. Nå må vi støtte ham. Rijkaard er en ekspert på å løse slike situasjoner. Han vet hvordan dette skal håndteres, var den knappe kommentaren fra Laporta.