Evans advarer mot Elano og Petrov

Tidligere manager Roy Evans tror Liverpool kan bli det første bortelaget til å vinne en ligakamp i Eastlands denne sesongen. Men det betinger at de røde klarer å stoppe Elano og Petrov.

Tidligere Liverpool-manager Roy Evans mener at brasilianeren Elano og Martin Petrov vil være de største truslene for Liverpool når de røde skal prøve å ta alle tre poengene i ettermiddagens toppkamp på City of Manchester Stadium. £8M-kjøpet Elano fra Shaktar Donetsk har vist seg å være et kupp av Sven Göran Eriksson.

- Manchester City er et klasselag for øyeblikket, så dette kan bli en virkelig god kamp. Sven har utrettet mye med dette laget, uttaler Evans til liverpoolfc.tv.

- Folk snakket om at han kjøpte spillere etter å ha sett videoklipp av de, og slike ting, men det var tydeligvis ikke sant. Sven er ikke dum. Han er en dyktig mann som har bygd et godt lag.

- Jeg hadde ikke hørt om flere av disse spillerne før han hentet dem til City. Elano ser ut som en klassespiller. Han har en unik fotballhjerne, og er i en klasse for seg selv. Petrov er en trussel på flanken, og er også en dyktig avslutter.

Evans tror imidlertid at Rafael Benitez sitt mannskap er sterkt nok til å ta alle tre poengene og bli det første bortelaget til å vinne en ligakamp på City of Manchester Stadium i år.

- Uavgjortresultatet mot Blackburn kan ha tatt litt vind ut av seilene for City. Nå er det opp til Liverpool å dra nytte av dette. Man har en rekke klassespillere som kan bidra til det.