Fansen vil ha spansk motstand

Sevilla og Real Madrid øverst på ønskelisten foran morgendagens Champions League trekning. Dalglish støtter ungdomsakademi. Liverpool fortsatt interessert i Ujfalusi.

Ønsker ikke Barcelona
Avstemninger på liverpool.no og liverpoolfc.tv viser at supporterne er nokså forent om hvem de helst ser at Liverpool trekker i morgen i Nyon, da 1/8 finalene i Champions League blir bestemt.

Sevilla eller Real Madrid er mest foretrukket, mens man helst ikke vil møte Inter eller Barcelona.

På liverpool.no er det 54% som ønsker Sevilla, foran Real Madrid (21), Milan (12), Inter (6) og Barcelona (4).

På liverpoolfc.tv er det 37% som gjerne ser at Real Madrid for første gang kommer til Anfield, mens Sevilla (29) følger nærmest foran Milan (23), Inter (7) og Barcelona (4).

Vi vil følge trekningen direkte her på liverpool.no i morgen.


Kenny gir en håndsrekning til ungdommen
Kenny Dalglish og hans firma Complete Football står bak et fotballakademi som vil finne sted i Allerton i Liverpool. Akademiet for unge fotballspillere vil ha en kunstgressbane med fulle mål og flomlys, seks ballbinger og et klubbhus og som også vil inkludere en gym. Et lignende anlegg er allerede i full drift i Gosforth, i nærheten av Newcastle.

- Reaksjonen til senteret i Gosforth fra de lokale har vært fantastisk, kan Dalglish fortelle. - De setter virkelig pris på de fasilitetene som tilbys.

- Det er virkelig viktig for oss å arbeide nært med lokalbefolkningen og det var interessant å høre hva de hadde å si.

- Det nye senteret vil bli byttet etter krav fra Sport England, da folk ikke ønsker å skifte ute i disse dager. Jeg tror også at dersom du tilbyr barn skikkelige forhold vil du få respekt tilbake.


Transferrykter
Ifølge agenten til Tomas Ujfalusi er Liverpool en av mange klubber som er interessert i den 29-årige midtstopperen, hvis kontrakt går ut med Fiorentina til sommeren. De røde hadde også følere ute etter tsjekkeren i august, og kanskje er det en av spillerne som Rafa Benitez sier han ønsker å sikre seg på Bosman?

- Det er 50-50 når det gjelder Tomas, sier i hvert fall agenten i forhold til om han blir i Fiorentina eller kommer til å bytte klubb.

- Mange klubber er interessert i ham og vi vil ta en avgjørelse til sommeren. Klubbene som har forhørt seg om han er Inter, Juventus, Liverpool, Atletico Madrid, Zenit St Petersburg, Tottenham og Sevilla.

Daily Mirror skriver i dag at Juventus og Inter skal vurdere situasjonen til Momo Sissoko. Afrikaneren er blitt nevnt som en av de spillerne Rafa Benitez kan være villig til å selge i januar for å skaffe penger til nyervervelser.