Feindouno smigret

Guineas landslagskaptein Pascal Feindouno sier til L'Equipe at han er smigret over Liverpools interesse. Mark Clattenburg dømmer Everton v Liverpool.

St Etienne-stjernen Pascal Feindouno sier i dag til L'Equipe at han er smigret over å bli linket til Liverpool. Guineas landslagskaptein har hatt en god start på sesongen i fransk toppserie, og skal man tro rapportene i pressen så har Rafael Benitez sendt speidere til å følge Feindouno.

- Jeg er veldig smigret over at en så stor klubb er interessert i meg. Jeg signerte en treårskontrakt med St Etienne i sommer, så jeg er bundet til dem nå, men i fotball kan alt skje. Dersom to klubber kommer til enighet, vil jeg dra. Men bare til en større klubb, sier spilleren selv til L'Equipe.

- Jeg hadde kun ett år igjen av kontrakten min i sommer, og vurderte å forlate St Etienne til fordel for en utenlandsk klubb. Jeg diskuterte det med direktørene, og det ble til slutt til at jeg signerte en ny kontrakt, legger han til.

Clattenburg dømmer på Goodison
Mark Clattenburg er satt til å dømme lørdagens kamp mellom Everton og Liverpool på Goodison Park. Han får med seg herrene Cann og Turner som linjemenn, mens Mark Atkinson blir fjerdedommer.