Finale for Hammill

Adam Hammill ser fram til sin største kamp, og håper fortsatt på en fremtid i Liverpool. Gérard Houllier og Jason McAteer trakk seg.

Skotsk cupfinale for Adam
Adam Hammill og Dunfirmline møter i morgen Celtic i skotsk cupfinale på Hampden Park i morgen.  Hammill er den utlånspilleren fra Anfield som kanskje har greid seg best denne sesongen, og overbevist i skotsk Premier League for bunnlaget Dunfirmline.  Han bekrefter at Liverpool har fulgt hans spill nord for grensen, og selv om han nå vil spille førstelagspill har han ikke gitt opp at det skal bli i helrødt.

- Etter finalen skal jeg tilbake og forhåpentligvis vil jeg få min sjanse på førstelaget, sier Hammill til Sky.

- Min utfordring er å gjøre det jeg kan under pre-season og vise Liverpool at jeg er god nok.  Det kan også være en og annen spiller som forlater klubben og som kan øke mine sjanser.  Liverpool har fulgt meg hos Dunfirmline og jeg håper de har likt hva de har sett. 

- Jeg vil søke samtaler med manageren for å finne ut hvordan min fremtid ser ut.  Jeg vil respektere hans avgjørelse, uansett hva den er.  Hvis jeg ikke får spille for Liverpool vil jeg gjerne gå ut på lån igjen, ettersom jeg har trives hos Dunfirmline.  Med all respekt for reservelaget, men jeg har lyst til å spille førstelagsfotball og har fått smaken på det under mitt opphold i Dunfirmline.

- Nå kan jeg ikke vente på finalen mot Celtic.  Det vil bli den største kampen i min karriere.

- Celtic er favoritter og presset vil være på dem, men alle i vår leir ser fram til kampen og moralen er høy.  Vi kommer ikke til å bli påvirket av det hele og ønsker å gripe sjansen med begge hender.


Houllier ferdig i Lyon
Gérard Houllier har trukket seg som manager for Lyon.  Liverpools tidligere sjef førte Lyon til ligagull i de to sesongene han var i den suverent beste klubben i Frankrike de siste årene, men fikk en del kritikk mot slutten av sesongen da man ble slått ut av Champions League og avsluttet også langt dårligere i ligaspillet enn man startet.

Jason McAteer har sluttet som spillende assisterende manager hos Tranmere.  Jason sier at han behøver å lade batteriene igjen, men ønsker seg samtidig tilbake til fotballen.  – Det ideelle ville være en jobb som spillende manager sier scouseren til Sky.