Finnan håper på en flying start

Steve Finnan krysser fingrene for at Liverpool får en langt bedre start på ligasesongen som kommer, enn tilfellet var i 2006/07. Da vant man ikke en bortekamp før 2.desember.

Steve Finnan sier til LFC Magazine at han og hans lagkamerater akter å gjøre det som står i deres makt for å få en flying start på ligaen den kommende sesongen. Liverpool-troppen venter i spenning på terminlisten som offentliggjøres i morgen, og krysser fingrene for en litt enklere start på sesongen enn det som var tilfellet ved siste korsvei.

Liverpool måtte som kjent ut i bortekamper mot både Manchester United, Arsenal, Chelsea, Everton og Bolton i løpet av de første månedene av 2006/07-sesongen. Konsekvensen ble at de røde ikke klarte å vinne en bortekamp før vi skrev desember.

- Når du kommer på etterskudd fra start av, vet du at du må satse på Champions League. Det var det som skjedde med oss sist sesong. Det viser hvor viktig det er å få en god start i ligaen. Forhåpentligvis klarer vi det i sesongen som kommer, uttaler Finnan.

- Vi vil få fire til fem uker med sesongoppkjøring denne sommeren, og jeg håper det vil gjøre sitt til at vi starter sesongen bra, legger han til.

CL-baller til Anfield og Breckfield
I forbindelse med at AC Milan og Liverpool nådde årets Champions League-finale vil de to klubbene motta 48 offisielle 2006/07 Champions League matchballer hver seg fra UEFA, som de kan donere til fotballrelaterte prosjekter på grasrotnivå. AC Milan har valgt Fundacao Cafu i Sao Paulo i Brasil, mens Liverpool velger å la ballene gå til et lokalt prosjekt i Anfield/Breckfield-området.

Villa ønsker å fortsette i Valencia
Den spanske landslagsspissen David Villa har vært en av angriperne som har blitt linket til Liverpool denne våren og sommeren. Nå uttaler imidlertid 25-åringen som har kontrakt til juni 2013 at han ikke ønsker å flytte fra Valencia.

- Jeg ønsker å bli i klubben. Ikke bare for den kommende sesongen, men for fremtiden. Jeg er under kontrakt, og jeg håper den kontrakten kan bli forlenget. Vi må uansett vente og se hva som skjer i sommer, siteres han av Press Association.