Finnan i Irland-troppen

Steven Finnan er ikke uventet med i Irlands tropp til EM-kvalfiseringskampene mot Wales og Slovakia. Barry ser opp til Gerrard. Gjensyn med Patrik Berger. Crouch byttes mot Berbatov?

Høyreback Steven Finnan er som ventet tatt ut i Irlands tropp til de kommende EM-kvalifiseringskampene mot Wales og Slovakia. Irene er vertskap i begge kampene, som går på Croke Park i Dublin henholdsvis 24. og 28.mars. Liverpool-forsvareren står så langt bokført med 43 landskamper. Mot Wales vil han stå overfor en tøff duell mot klubbkameraten Craig Bellamy.

Barry ser opp til Gerrard
Aston Villa-kaptein Gareth Barry er en ydmyk mann før Liverpool gjester Villa Park på søndag. 26-åringen er en stor beundrer av kollega Steven Gerrard hos de røde, og mener at scouseren er et eksempel til etterfølgelse for enhver kaptein i engelsk fotball.

- Han er en spiller i verdensklasse. Det er alltid morsomt å spille mot denne typen spillere. Han er utvilsomt en av de beste spillerne som finnes for øyeblikket, uttaler Villa-kapteinen til premierleague.com.

- Han har stor innflytelse som kaptein for Liverpool, og lagkapteiner rundt om i det ganske land kan lære av hvordan han inspirerer sine lagkamerater uke etter uke. Det er mye man kan lære av en slik spiller. Jeg tror det er en fordel å spille på midtbanen når du er kaptein, da du kan drive laget fremover fra en slik posisjon. Det er enklere å påvirke laget som sentral midtbanemann, legger han til.

Berger mot gamle lagkamerater
Patrik Berger får et gjensyn med gamle lagkamerater når Liverpool gjester Villa Park på søndag. Tsjekkerens dager i Birmingham-klubben virket talte da han nektet å spille i en reservelagskamp i desember, og deretter ble bøtelagt og lånt ut til Stoke. Men nå har 33-åringen spilt seg inn i førstelagsdiskusjonen på Villa Park igjen, og kom inn som innbytter i 1-0 tapet for Arsenal på onsdag. Mye tyder på at han også vil få spilletid mot sin tidligere klubb på søndag.

Byttehandel på gang?
The Independent påstår i dag at Liverpool vurderer å gjøre et fremstøt for å sikre seg Tottenhams bulgarske spiss Dimitar Berbatov til sommeren. Avisen skriver at Peter Crouch kan gå motsatt vei som en del av handelen. Journalisten Jason Burt, som har skrevet artikkelen, regner imidlertid sjansene som små for at de røde klarer å sikre seg bulgareren.

Berbatov skrev som kjent under på en fireårskontrakt med Tottenham da han kom til White Hart Lane for £10.9M fra Bayer Leverkusen sist summer. 26-åringen har blomstret i Spurs den siste tiden, og har gjort sju mål på de sju siste kampene. Dette inkluderer to scoringer i onsdagens UEFA-cupseier over Braga. Så langt denne sesongen står bulgareren bokført med 19 scoringer på 33 startede kamper.